04/03/13 08:52
(http://www.klassa.bg/)

Стив Джобс разработва нови модели iPhone от отвъдното

Съоснователят и изпълнителен директор на Apple Стив Джобс вече не е сред живите, но се оказва, че технологичният гений може да е взел дейно участие в дизайна на следващите две поколения на iPhone.

Това сензационно заяви окръжният прокурор на Сан Франциско, който научил информацията по време на обсъждане на проблемите, свързани кражбата на телефони в САЩ.

Пред вестник San Francisco Examiner, цитиран от Econ.bg прокурорът Джордж Гаскон споделил, че му било казано, че дизайнът на двата бъдещи модела е създаден преди ерата на сегашния изпълнителен директор Тим Кук и че в тяхното проектиране Стив Джобс е взел дейно участие.

Предполага се, че Гаскон е получил информацията от представителя на Apple Майкъл Фоулкс, който отговаря за връзката на компанията с властите. Фоулкс издал тайната по време на едночасов разговор, засягащ проблемите около кражбата на смартфоните в големите градове на САЩ, която напоследък приема епидемични размери.

Макар че почти през цялото време представителят на Apple говорел празни приказки, по време на обсъждането на технология, която унищожава загубени или откраднати апарати, Фоулкс разкрил, че следващите две поколения нa iPhone вече са били разработени и "предхождат Тим Кук".

Ако тази информация е истина, то това би означавало, че Стив Джоб е участвал в дискусии, на които са се обсъждали бъдещите модели на смартфона на Apple преди смъртта му през октомври 2011 г., коментират от Cnet.com.
















Cnet.com


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване