04/06/13 10:32
(http://www.klassa.bg/)

Йорданка Фандъкова: Конкретно предложение да бъда кандидат-депутат не е имало

Конкретно предложение да бъда предложена за кандидат-депутат не е имало. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова в интервю за предаването „Тази събота” на бТВ в отговор на въпрос дали е получава предложение за водач на листа на ГЕРБ. „ГЕРБ обсъждаха различните варианти и смятам, че се взе правилното решение. Аз си казах и моето мнение, че кметовете не бива да се включват в листи, за да си вършат работата. Защото за нас е най-важно да си изпълняваме задачите. Ние нямаме време за губене. Представете си два-три месеца и то пролетта, когато започва активният строителен сезон, изпълнението на проектите, които са много сериозни от този програмен период, с европейски средства, не предполага никакво чакане и никакво забавяне, защото това означава загуба на пари”, подчерта още тя.
По думите й след протестите и оставката на ГЕРБ гражданите на столицата са станали по-активни в исканията си. „Станаха по-активни и малко по-смели в своите искания и смятам, че това е много положителен ефект от всичките протести. Хората някак си повярваха, че когато са активни, могат да бъдат решени техните проблеми”, допълни Йорданка Фандъкова.












бТВ


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване