04/08/13 13:43
(http://www.hsnovini.com/)

“Коалиция за България”: Имаме капацитет да сме първи в региона

На пресконференция днес от “Коалиция за България” обявиха депутатската си листа

За позитивна кампания без компромати, призова водачът на депутатската листа на „Коалиция за България” в областта Драгомир Стойнев. На пресконференция днес той представи кандидати за народни представители от региона.

Драгомир Стойнев е ексдепутат и бивш председател на комисия по социална политика към 41-вото Народно събрание. Той бе представен от областния председател на партията Стефан Танев като един от най-активните депутати работил в сферата социалната политика в парламента и първият повдигнал въпросите за младежката безработица в страната.

“Никога не сме вадили компромати. Винаги сме били позитивни и предвидими. Българският бизнес днес точно от това има нужда – от предвидимост, а не от управници, които си менят мнението на всеки 24 часа. Изборите са важни за България, защото ако ПП “ГЕРБ” управлява  още един мандат страната ни ще бъде изправена до национална катастрофа”, сподели Драгомир Стойнев.   Той окачестви листата на “Коалиция за България” като изключително добра, с амбиция да бъде първа политическа сила в областта.

Драгомир Стойнев, водач на листата

Втори в листата е областния председател на БСП Стефан Танев. Той допълни, че листата е силна с това,че е регионална – експертна и честна. “В нея няма звезди, нито пък хора с лоша репутация”, каза още Танев.

Трета в листата е адвокат Смиляна Нитова. Следват Жара Пенева, Нина Стойчева, Божидар Драганов, Антон Атанасов, Йонко Гюдженов и Галя Спасова. Сред приоритетите им е да върнат необлагаемият минимум и хората с минимална заплата да не плащат данъци. Така щяло да се вдигне потреблението и да се съживи икономиката. Те ще работят и за пенсионна реформа. Драгомир Стойнев отправи покана към водачът на ГЕРБ в областта Делян Добрев на публичен дебат, след старта на кампанията.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване