04/16/13 22:35
(http://www.klassa.bg/)

Jazz Boudoir: Fantasme изправи на крака публиката в Студио 5

Първото представяне на спектакъла “Jazz Boudoir: Fantasme” се превърна в незабравима вечер за публиката, изпълнила “Студио 5”. Вера Шандел и Ангел Заберски трио върнаха посетителите в златните години на кабаретното изкуство със суинг, шансони и една великолепно разказана с актьорска игра и танц история.

Двама актьори партнираха на героинята в спектакъла, като главната мъжка роля беше поверена на съпруга на Вера - Андре Шандел. Вечната динамика между мъжа и жената и ролята на една дама в доминирания от мъже свят, особено в следвоенната епоха - това е основната линия в “Jazz Boudoir: Fantasme”. Един спектакъл, който провокира въображението и впечатлява с вниманието към детайла, което участниците показват във всяка сцена.

Сред изпълненията, съпътстващи историята, имаше добре познати и любими на публиката песни. Като “Paroles, Paroles”, чийто припев прерасна в хорово изпълнение, или финалната “La vie en rose”, по време на която дамите в публиката получиха от Андре подарък - роза.

Едно е сигурно - успехът на “Jazz Boudoir: Fantasme” ще доведе и до продължение, а часът и мястото на новото предизвикателство за ума и сетивата ще станат известни съвсем скоро.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване