04/18/13 10:30
(http://www.klassa.bg/)

Борисов: БСП, Костов и Доган ще оспорят изборите

Тактиката на БСП, на Костов, на Доган ще бъде една - в деня, когато ги победим на изборите, те ще кажат, че изборите не са честни.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тази вечер на многолюден митинг-концерт на централния градски площад "Възраждане" в Плевен.

Те искат държавата да е в хаос, да няма стабилно управление, каза бившият министър-председател. Според него е важно за ГЕРБ да победи с много.

"Иначе отсега искам да знаете - коалиция с БСП, ДПС, "Атака" или който и да било друг, докато съм шеф на тази партия, няма да правя", заяви Борисов.

В словото си той бе категоричен, че предшествениците на ГЕРБ в управлението никога не са искали да строят АЕЦ "Белене".

Аз се надявам в скоро време българската прокуратура да повдигне обвинения към всички виновници за грабежа, който стана, каза Борисов.

Преди него заместник-председателят на партията Цветан Цветанов отбеляза в словото си законодателните промени, които са направени по време на управлението на ГЕРБ, насочени срещу кредитните милионери.

Той заяви, че е убеден, че ако ГЕРБ се върне в управлението, в България ще влязат през следващия програмен период 32 милиарда евро, което ще даде възможности за развитието на страната и специално на Северна България.

Той представи Бойко Борисов като бъдещия министър-председател на България.

Водачът на кандидатдепутатската листа на ГЕРБ за 15-ти Плевенски МИР Цецка Цачева заяви, че европейският път на България е без алтернатива. Тя представи кандидатите от листата.












БТА
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване