04/19/13 12:01
(http://www.klassa.bg/)

Първият дизайнерски автомобил Smart-BoConcept е в София за 5 дни

Днес в София пристигна дизайнерската кола, сътворена от 2  фирми – датската за мебели „BoConcept“ /БоКонцепт/ и Smart на „Daimler“ AG. И двете компании са водещи в областта на градския дизайн – мебелите на „BoConcept“ са вдъхновени от живота в големите градове, а автомобилът „Смарт“ е интелигентното решение за градския транспорт. Идеята производител на автомобили и производител на мебели да работят заедно придобива смисъл, защото и двете страни използват огромните познания, опит и разбиране, създавайки възможно най-доброто решение за градския живот - Smart BoConcept ForTwo автомобил. По отношение на външен вид, стил, функционалност и качество колата притежава най-доброто от двата свята.
BoConcept и Smart си сътрудничат и при създаването на уникалната колекция мебели и аксесоари Smartville, която вече се предлага в магазините на BoConcept в София и Пловдив. Колекцията е комбинация от поразителни контрасти, ексклузивно съдържание, функционалност и комфорт, необичайни форми, изблици на неон-жълт цвят. Двете фирми, експерти в областта на градския дизайн, комбинират своите идеи за създаване на стилни и практични решения. Така че сега в България има колекция от мебели и аксесоари Smartville и кола Smart BoConcept ForTwo.

Брандираният демонстрационен автомобил е изложен пред магазина на „BoConcept“ в София на ул. „Плачковица" 1А /до Водната кула/. Благовест Стефанов, представителят на датските мебели в България, кани всички желаещи да видят и да се снимат с автомобила на специално парти. Датата и часът ще бъдат съобщени на фейсбук страницата на BoConcept - България.
По повод съвместните проекти на дизайнерските екипи на Smart и BoConcept е обявен национален конкурс за детска рисунка на тема „Моятa любимa кола". За участие  творбите на малчуганите трябва да бъдат изпратени или донесени в магазините на BoConcept в Пловдив – ул. „Петьофи“ 26 /до Гръцкото консулство/ и София - ул. „Плачковица" 1А /до Водната кула/, тел. 02/4177984, или на интернет адрес: office@boconcept.bg. Рисунките се приемат до 26.04.2013.
Победителите ще бъдат обявени от 17 часа на 28.04.2013 на специално събитие на „Витошка“ в София с много изненади, подаръци и участието на Поли Генова и група „Бон-Бон“.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване