04/26/13 05:41
(http://www.klassa.bg/)

Иван Костов: ГЕРБ възстанови Държавна сигурност

Според председателя на ДСБ Иван Костов "съвсем очевидно е", че правителството на Бойко Борисов и Цветан Цветанов е възстановило практиките на Държавна сигурност.

"Възстановиха се практики на подслушване, на политическо мракобесие, както го нарича самият Мирослав Найденов, които са били на преден план в работата му, а не грижата за доходите, за работата и сигурността на хората. На самата сигурност на хората са посегнали с изключителна лекота", каза Костов пред свои привърженици на предизборно събрание в Стара Загора.

Според Костов, цитиран от БГНЕС, тези неща  "всички ги знаем".

Затова било удивително защо останалите министри от кабинета Борисов мълчат, с какви компромати ги държат Бойко Борисов и Цветан Цветанов, та не смеят да кажат.

"За никой не е тайна, че те са подслушвали. Борисов призна това още на 6 януари 2011 г. Тогава той каза, че ще подслушва министрите", заяви председателят на ДСБ.

Според него проблем е и защо мълчи президентът Росен Плевнелиев и защо се прави, че не е потърпевш.
"Това, което се случва в момента означава, че нито една политическа сила в следващото Народно събрание няма да остави ненаказано поведението на Борисов и Цветанов. За тези хора пътят в политиката е свършил и това неминуемо ще се отрази и върху ГЕРБ. ГЕРБ не може да издържи подобен удар", каза Иван Костов.
















БГНЕС


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване