05/08/13 15:20
(http://www.hsnovini.com/)

Китай снабдява с техника хасковската болница

Кен Янг (от ляво) изказа положителната си оценка за работата извършвана с апаратурата, произведена от фирмата, на която е продуктов мениджър

Представител на една от най- развитите в световен мащаб китайски компании за производство на медицинска техника днес бе на посещение в Хасковската многопрофилна болница. Визитата му в областния град бе свързана с наблюдение на работата на произведените от фирмата уреди, с каквито е оборудвана отчасти местната болница.

Кен Янг, който е продуктовият мениджър на китайската фирма е в страната по покана на една от родните компании, които са им търговски представители за България.

“От компанията имат традиция когато продават модерна апаратура след това да проверят къде и как се използва тази апаратура, защото те държат на определени критерии и се радвам, че българската фирма избра нашата болница, за да демонстрира на своите партньори мястото, където е разположена тяхната апаратура”, заяви изпълнителния директор на МБАЛ- Хасково д-р Славчо Близнаков.

Хасковската многопрофилна болница до момента е закупила биохимичен и хематологичен анализатори произведени от китайската компания.

От ръководството на хасковското лечебно заведение заявиха, че следващата техника, с която трябва да бъдат оборудвани, независимо от коя компания, е апарат за хемодиализа.

Репортаж гледайте в новините на ТВ Рекординг.

Хасково Новини

Представителят на китайската фирма сам изпробва как работи апаратурата в болницата

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване