05/09/13 22:09
(http://www.klassa.bg/)

Нова книга на Любомир Розенщайн

Очаквайте на 13 май „Планетата на щастието: думи за медитация“ от автора на „Розовите очила на душата“ - дългогодишния НЛП и йога-майстор Любомир Розенщайн.

„Планетата на щастието: думи за медитация“ (цена:12 лв., 160 стр.) ни връща към магията на детското удивление и себеоткриването и насочва вниманието към всички онези вълнуващи хоризонти, спотайващи се някъде вътре в нас. Това е книга, която носи светла утеха и вдъхновение. Авторът ни подава ключ към психологията на вътрешното кино, напомня ни за възможностите сами да избираме пътищата в живота си и да ги следваме с устрем, вяра и лекота.

Любомир Розенщайн е роден в София, завършва Журналистика и масови комуникации, по-късно изучава приложението на концепцията НЛП (невролингвистичното програмиране) в борбата с дистреса. Повече от двайсет години изследва западните и източните подходи към човешката психика и използва езика като инструмент за насърчаване, мотивация и промяна. Негови учители са съоснователят на НЛП Ричард Бендлър и световноизвестният хипнотизатор Пол Маккена.

Издателство „Колибри“ и Радио за личностно развитие ChangeWire ви канят на премиерата на „Планетата на щастието: думи за медитация“ от Любомир Розенщайн с кратка йога-нидра (йога на съня) за връщане към равновесие, баланс на енергиите и опознаване на вътрешното кино, водена от автора.

График на събитията по представяне на книгата:

20 май 18.30 часа, София:
книжарница Хеликон, бул. „Цар Освободител“ 4 /фоайе на Гранд хотел България/

21 май, 18 часа, Пловдив:
книжарница Хеликон Пловдив-Център, ул. Княз „Александър Батенберг“ No 29

22 май 18 часа, Варна:
книжарница Сиела - Варна, Фестивален комплекс
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване