05/13/13 00:10
(http://www.hsnovini.com/)

Думи от среднощните политически пресконференции

ГЕРБ не дадоха пресконференция. Части от съобщението, което разпратиха:

За първи път в най-новата история на България управляваща партия печели доверието на гражданите отново.ГЕРБ успя да запази стабилността и не се поддаде на популизъм. ГЕРБ ще коментира единствено и само официални резултати от провелия се вот, оповестени от ЦИК.

Сергей Станишев: Ако ГЕРБ имат достойнство трябва да спестят време и да не приемат мандата от президента. Изборите се проведоха след скандални политически манипулации в отровена политическа атмосфера. Страшно е, когато 25% от хората се страхуват, че заради политически убеждения могат да пострадат и да бъдат уволнени.

Лютви Местан: Как така свърши тонера на чисто нови принтери? Ще искаме
проверка от прокуратурата. Трябва да прочетем правилно избора на вота, който показва, че българите настояват за правителство на широко политическо и гражданско съгласие. Трябвада се погребе мита, че силата на ДПС зависи от някакви автобуси, които пристигат в Кърджали и на други места.

Волен Сидеров: Къде са победителите, защо ги няма? Планът, по който трява да се работи за спасяване на България е “Планът Сидеров”. Всичко друго са приказки. Управляващата партия- победителка излезе на тези избори с брошура като за туристически комплекс.Не ни е фатално важно някой да ни хареса- ние държим на нещата, които трябва да станат в България.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване