05/16/13 10:18
(http://www.hsnovini.com/)

Шекеров с 2 гола срещу “Мастер”

“Хасково 2009″ победи “Мастер” с 2:1

Хасковлии постигнаха важен успех при домакинството си срещу бургазлии. През целия двубой домакините контролираха играта и заслужено спечелиха трите точки. Още в 13- та минута голмайсторът на хасковлии Юлий Шекеров откри резултат, завършвайки комбинация между Ники Димитров и Недялко Хубенов. До кая на мача, играещите изцяло в бели екипи „Хасково 2009” можеха да увеличат разликата в своя полза, но направиха няколко пропуска. В 26- та минута Станимир Баев нацели гредата. Втората част започна отново с превес на домакините. Петнадесетина минути след почивката Ники Димитров можеше да удвои резултата, но ударът му с глава, след центриране от корнер, мина на сантиметри от напречната греда. Малко по- късно и Ничев се пробва да отбележи, но вратарят на гостите улови. Хасковлии владееха изцяло двубоя и имаха положения, но не успяваха да отбележат така очаквания втори гол на успокоението. Така се стигна и до отсъждане на главния съдия, което накара публиката и щаба на хасковлии да недоволстват. При една от малкото атаки на “Мастер”, съдията отсъди дузпа в тяхна полза, която бе реализирана за 1:1. До края на мача хасковлии се хвърлиха в атака и в самия край на мача получиха правото на 11- метров наказателен удар, след като Кирчо Крумов бе фаулиран в наказателното поле на гостите. Юлий Шекеров се нагърби с изпълнението на дузпата и не сбърка. Така хасковлии спечелиха с 2:1 и натрупаха 62 т., с 4 повече от третия „Матер” и 5 от четвъртия „Свиленград 1921”. Лидерът „Ботев”- Гълъбово не направи грешка и спечели с 3:0 срещу „Левски”- Карлово. Именно в Карлово гостуват хасковлии в следващия кръг.

От останалите отбори от областта „Димитровград” победи с 2:1 „Гигант”-Съединение, „Свиленград” загуби от „Брестник” със същия резултат, а „Хеброс” загуби с 0:3 от „Верея”- Стара Загора

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване