05/19/13 13:56
(http://www.klassa.bg/)

Цачева: ГЕРБ предлага Борисов за премиер, Лиляна Павлова и Томислав Дончев - за вицепремиери

Изнесените данни на прокуратурата за откритите бюлетини в печатницата "Мултипринт" в Костинброд звучат неубедително, заяви пред bTV бившият председател на Народното събрание Цецка Цачевал Тя смята, че няма документ, който да доказва кога са отпечатани те, няма и категорични данни, че намерените бюлетини са били валидни, а не брак.

Според Цачева фактът, че собственикът на печатницата е общински съветник от ГЕРБ, не е конфликт на интереси, защото законът не се занимава с партийната принадлежност на участниците в търгове за обществени поръчки.

Тя заяви, че денят за размисъл е бил опорочен. "Как така една медия с участието на няколко партийни централи дадоха възможност на печатните медии да излязат със заглавия, в които директно звучеше "350 000 бюлетини за ГЕРБ", попита тя.  Цачева съобщи, че Бойко Борисов ще е премиер, ако ГЕРБ състави премиер, а Лиляна Павлова и Томислав Дончев ще бъдат предложени за вицепремиери. Делян Добрев пък щял да е министър на икономиката. Останалите министри щял да ги предложи Борисов. Цачева каза още, че ГЕРб няма да подкрепи Янаки Стоилов за председател на парламента.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване