05/22/13 15:27
(http://www.hsnovini.com/)

Абитуриентите бързат да закупят тоалети в навечерието на баловете

Светло-синьото -  хит този сезон

Светло-синьото – хит този сезон

В навечерието на абитуриентските балове се оказа, че не малко млади дами  използват последните дни, за да си закупят подходящия тоалет. Голяма част от момичетата ще бъдат с изящни рокли, изработени по индивидуална поръчка. Дни преди бала тези, които все още не са се сдобили с желания тоалет, ще трябва да се задоволят само с това, което се предлага по бутиците.

Френски шифон, дантела с пайети, еластичен сатен са само част от материите, на които дизайнерите са заложили този сезон в колекциите си.  Сред най- предпочитаните рокли е тип „Русалка”, с деколте обсипано с камъни цирконий. Сваровски все още са на мода, но оскъпявали тоалета с 50 до 100 лева, в зависимост от размера и броя на камъните. Дантелените рокли, обсипани с пайети, също били хита на сезона.

Комбинациите черно – бяло, преливащи нежни тонове, прасковено, лилаво, жълто, синьо – зелено са акцентите в цветовете тази година.  Къси рокли с дълъг шлейф, който се сваля,  са особено практични и дават възможност на младите дами останат само по парти  дрес след полунощ. Много от момичета правели индивидуални поръчки по модели на певици  или световноизвестни дизайнери. Цените на роклите варират от 190 лева, като най-скъпите са около 700 – 800 лв.

Орхидеи - екстравагантен аксесоар

Орхидеи – екстравагантен аксесоар

Бижуто остава неизменна част от тоалета. Живите замразени цветя са сред модните тенденции този сезон. Те са обработени на минус 126 градуса и са покрити със специален лак, обясниха продавачи. Предлагат се  обеци, висулки, колиета. Орхидеи, рози, гербери в различни цветове с позлатен контур били хит. Те се използват и като аксесоар за коса. Предпочитани са колиета с цвете или пеперуда, съчетани с естествени камъни, седеф и корали. Цената на тези ексцентрични аксесоари варира от 70 до 250 лв.

 

Анжелина Янева 

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване