05/22/13 14:55
(http://www.klassa.bg/)

Детски фестивал „Вярвам в теб!“

Броени дни преди началото на Детски фестивал  „Вярвам в теб!“ ние от  „Сдружение Азбукари“ продължаваме с инициативите, посветени на популяризирането на талантливите български деца. На 23 май в централното фоайе на Софийска опера и балет се открива изложба с рисунки на децата победители от конкурса на тема „Вярвам в теб!“.  В експозицията ще бъдат показани общо 13 рисунки на деца между 6 и 18 години. Техните творби бяха селектирани от общо над 700 участвали рисунки. Победителите бяха избрани от жури в състав: Ставри Калинов, Йоана Драгнева, Славчо Пеев и Христина Стоянова. Изложбата може да бъде видяна от всички желаещи до 2 юни.

Събитието е част от поредицата инициативи на „Сдружение Азбукари“, предхождащи началото на Детски фестивал „Вярвам в теб!“2 . Предвижда се началото му да сложи откриването на първата в България комбинираната, обществена  детска площадка за игра и обучение, адаптирана и за деца със специфични потребности. Тази година фестивалът ще се проведе на Празника на детето - 1 юни и Деня на Ботев - 2 юни в Южния парк в София. За втора поредна година ще бъде дадена възможност на децата да покажат своите артистични и спортни таланти, като входът ще бъде напълно свободен.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване