05/31/13 23:52
(http://www.klassa.bg/)

The Voice Of Summer Tour с концерти в осем български града

Радио и телевизия Тhe Voice тръгва на лятно турне с любимите изпълнители на българската публика, което ще премине през осем различни града. Първият концерт на музикалната медия е на 13 юни в София на пл. Княз Александър Батенберг. Събитието е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019.

На сцената на The Voice ще се качат диджей Дончо, Криско, Ъпсурт, Графа, Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева, Venzy, Рафи и балет „Нова”. Почитателите на The Voice ще съпреживеят на живо заедно със звездите от екрана любимите си парчета, поднесени с бляскаво светлинно шоу. От медията обещават огромна сцена с мултимедия, летящ диджейски пулт, прозрачни светещи сфери на сцената, танци и неповторими емоции.

The Voice Of Summer Tour ще подари на своите фенове вълнуващо лятно приключение с най-обичаните артисти у нас. Това лято The Voice ще пропътува разстоянието до различни точки в страната, за да отиде лично при своите слушатели и зрители и да се забавлява с приятелите на българската музика.

След концерта в София следват: Пловдив – 20 юни, Стара Загора – 27 юли, Варна - 4 юли, Бургас – 6 юли, Лозенец – 11 юли, Созопол – 13 юли. Пътуващото парти ще акостира финално на 18 юли на Cacao beach, Слънчев бряг.

The Voice е лидер сред музикалните медии за модерна поп музика. Телевизията е номер 1 в София с пазарен дял от 42 процента сред всички музикални телевизии и сред всички възрасти. В целевата си аудитория (12-34 г.) пазарният дял е още по-висок - 65 на сто според данни на GARB Audience Research Bulgaria, отнасящи се само за музикални медии.
На национално ниво телевизия The Voice e лидер с 49 на сто пазарен дял сред телевизиите, излъчващи модерна поп музика. The Voice е най-слушано в столицата сред радиостанциите, излъчващи съвременни хитове, с 43 на сто достигната аудитория. На национално ниво радио The Voice, с ефир в София и Пловдив, е с много по-добри позиции от преките си конкуренти сред младите слушатели (15-25 годишни).
За успеха на радио и телевизия The Voice е показателен и големият брой почитатели в социалната мрежа сред радио и тв каналите в България – над 137 хиляди. Отскоро The Voice, както и всички останали радиостанции от BSS media group, предлага на своите слушатели възможност да слушат любимата си музика чрез нови приложения за мобилни телефони.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване