05/31/13 14:11
(http://www.hsnovini.com/)

Шалапатов и Халибрям се заклеха

Димитър Шалапатов и Шенер Халибрям положиха клетва за общински съветници

Димитър Шалапатов от БСП и коалиция и Шенер Сабри Халибрям от групата на ДПС днес положиха клетва като общински съветници в Хасково. Двамата заеха местата на влезлите в парламента свои съпартийци. Шалапатов смени Смиляна Нитова, а Халибрям зае мястото на Мехмед Атаман.

И двамата са били общински съветници преди. Днес те се включиха на 100% в гласуванията. На техните предшественици Смиляна Нитова и Мехмед Атаман председателят на общинския съвет Иван Иванов пожела успех и да не забравят проблемите в своя регион и обещанията дадени на избирателите.

Днешната сесия премина спокойно без дебати по нито една от точките в дневния ред. Сред докладните, които приеха съветниците, бе и тази за изготвяне на Общ устройствен план на град Хасково. Предходният  такъв е бил изготвен през 1981 г. и е действал до 2000 г.

Разработването на плана ще даде възможност за по- цялостно решаване на проблемите на града, крайградската зона  и изпълнението на общинската политика. Предложението бе прието с пълно мнозинство.

Репортаж гледайте в новините на ТВ Рекординг.

Младен Желязков

Халибрям подписа първи клетвената декларация

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Шалапатов също подписа клетвена декларация

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване