06/01/13 21:21
(http://www.klassa.bg/)

Animal Planet с две нови интригуващи поредици.

В началото на месец юни Animal Planet ще изненада зрителите си с две нови интригуващи поредици. На 1 юни от 12:50 часа даваме старт на тематичния „Месец на чудовищата”, в рамките на който ще търсим създанията, които всяват най-голям страх у човека. Два дни по-късно, на 3 юни от 22:00 часа, Animal Planet ще направи рязък завой, като смени настроенията до крайно положителни, с предаването „Интернет звезди на четири лапи”. Поредицата проследява и обяснява реакциите на потребителите в интернет, които обожават забавни клипове с животни.

Повече информация за предаванията ще откриете по-долу:

Месецът на чудовищата / Премиера

В „Месеца на чудовищата“ Animal Planet се опитва да открие кои същества вдигат шум в мрака и създанията, които всяват най-голям страх у човека. В „Най-големите и най-лошите“ експертът по диви животни Найъл Маккан търси най-ужасните животни на планетата. Той покорява планински върхове и прекосява джунгли, реки, арктически ледници и пустини, за да намери огромни змии, тигри-човекоядци и соленоводни крокодили. В „Диви създания с Доминик Монахан“ актьорът и любител на дивата природа пътешества по целия свят в търсене на опасни създания, като хищни мравки-легионери и смъртоносния дебелоопашат скорпион. Във „Войните на чудовищните буболечки“ д-р Линда Рейър и д-р Брайън Григ Фрай ни представят епични битки между огромни насекоми, в които оцелява само единият противник. „За буболечки с Рюд“ разкрива тайните от непознатия свят на насекомите, а Рюд Клайнпасте развенчава митовете, след като се запознава отблизо с паяк атракс, поле с насекомоядни растения в Мадагаскар и съскащи хлебарки.

От Събота (1 Юни) 12:50 ч.

Интернет звезди на четири лапи / Премиера

Всеки ден видеоклиповете в Интернет се гледат от милиони потребители. Зрителите обожават лудориите на животните, а клипове като „Изненадано котенце“ и „Полезни кучешки номера“ се превръщат в истински хит. „Интернет звезди на четири лапи“ проучва този феномен, а всеки епизод включва три кратки истории за тези невероятно популярни видеоклипове. Главните герои в тези уникални клипове са основно кучета и котки от Англия, Канада и САЩ. Някои от тях показват впечатляващи номера, а други са неустоимо сладки или забавни. Много собственици се надяват любимците им да се превърнат в Интернет звезди, но повечето са изумени, когато това стане реалност. „Интернет звезди на четири лапи“ прекарва по един забавен ден с животно-звезда и неговите собственици. А вие ще научите най-интересните и завладяващи неща за тези домашни любимци – защо и как са станали част от семейството, историята на заснемането на видеото и как то е променило техния живот.

От Понеделник (3 Юни) 22:00 ч.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване