06/02/13 18:13
(http://www.klassa.bg/)

В Южния парк в София беше сложено началото на втория ден от фестивала „Вярвам в теб !“-2

В Южния парк в София  беше сложено началото на втория ден от фестивала  „Вярвам в теб !“-2.  Празникът започна  точно в 10ч. с детският оперен спектакъл „Червената шапчица“, поставен от Софийската опера и балет.   В мюзикъла по приказката на Шарл Перо , режисьорът Юлия Кръстева с голямо въображение и изобретателност показва какво би се случило, когато детето не желае да се вслуша в съветите на мама. Поуката накрая е, че човек се нуждае да има повече истински приятели.
През втория ден на фестивала , организаторите от „Сдружение Азбукари“ не  пропуснаха и  факта, че именно днес на 2 юни се чества и годишнината от смъртта на Ботев.  В 11.30 децата гледаха възстановка на последните дни от живота на революционера и научиха интересни факти за  делото на този велик български борец за свобода.  Точно в 12.00 всички  замлъкнаха в минута мълчание, в памет на Ботев.
Най-големият фестивал за социална адаптация  ще приключи отново с музика. Организаторите се надяват , че празникът ще направи щастливи хиляди деца и ще остави прекрасен спомен за великолепно празненство и много  цветни усмивки.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване