06/10/13 05:45
(http://www.klassa.bg/)

3 тъпи и непотребни съвременни изобретения

Когато става сума за хахави изобретения, сигурно се сещате за някои от онези, които сме ви показвали, но са си останали в миналото. Съвременните гении обаче също понякога измислят неща, които сигурно на пръв поглед им се виждат страхотни, но после се оказва, че са напълно непотребни. Спрели сме се на три от тях.

The Flitz - колело за бягане

939947fliz-concept

Що за чудо е това? Ами, това е нещо като велосипед, нещо като устройство за впрягане на хора, нещо като нищо друго на света. Идеята на изобретателите на това "колело" е да направят уред, съчетаващ карането на колело и бягането. Абсурдно е. Не стига че, за да го управлява човек, трябва да се впрегне като кон в конструкцията, ами представяте ли си как препускате с него по Цариградско шосе... Честно казано, не виждаме никаква смислена причина за съществуването на подобен уред.

Електрическа вилица за спагети

939946

Това е вилица, която на принципа на електрическата четка за зъби се върти и навива спагетите. Дали може да се ползва за яденето на други неща? Може, но е напълно неефикасна и безсмислена.

Хоризонтален душ

939958dornbract

Тази "изгъзица" се харчи за някъде около 35 000 долара. И ако очаквате за тези пари да бъдете възнаградени с мързелив душ, лъжете се. За мързеливото къпане използвайте ваната. Този душ е нещо друго. Лягате на нещо като маса за аутопсия и 6 душа ви мокрят. Как си миете главата - не знаем, дали трябва да легнете по лице, за да си измиете дупето - не знаем, но знаем, че това е едно от най-безсмислените съвременни изобретения.
























iNews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване