06/10/13 18:13
(http://www.klassa.bg/)

София Лайв Клуб става по-горещ отвсякога !

WLADIGEROFF BROTHERS meet DEL PADRE

С участието на: Wladigeroff Brothers
Александър Владигеров - Тромпет и Флюгелхорн
Константин Владигеров - Клавишни
Стоян Янкулов - Ударни и Перкусии
Снежната Сова - Бас-китара
 DEL PADRE
Христо Коликов - Вокал и Китара
Цветан Андреев - Китара и Вокал
Симеон Иванов - Китара, Кахон, Вокал
Алекс Нушев - Бас и Вокал
Орлин Цветанов - Цигулка
Живко Василев – Кавал

Точно в средата на летния месец София Лайв Клуб става по-горещ отвсякога. Среща на титанични музиканти на една сцена и едночасови сетове с музика, която си заслужава да бъде чута на живо!
На 15.06, след 21.00 часа, братя Владигерови се завръщат на родната сцена, за да представят нови композиции, създадени съвместно с Хуан Гарсия Ерерос и албумите си „Влюбеният скитник“ (2007 ) & „ За големите и малки неща“ (2011).

 

 

 

Музиката им умело съчетава едно широко и пъстро звучене, смесване на различни стилове и ритми - един по различен вид SOUNDTRACK за фантазията на слушателя. Точните моменти от класните мелодии ще бъдат забити от вълшебните ръце на Стоян Янкулов – Стунджи.
Братята гостуват за втори път на най-добрата лайв сцена. Помним незабравимия концерт от миналия юни, когато музикантите представиха последния си албум „За големите и малки неща“, както и авторски пиеси на Хуан .
Публиката бе очарована от интерпретациите на фрагменти от родния ни фолклор, умело и атрактивно съчетани с латино джаз и класическа музика. Още по-интересно бе как колумбиецът с лекота импровизира върху фолклорното ни наследство и заедно със Стунджи изпълват мелодиите с непозната звучност и ритмичност.
Този път интересното тепърва предстои, защото на сцената се качват и латино царете от група DEL PADRE. Кристо и момчетата са подготвили специални творби от новия си албум, които моментално те карат да станеш на крака с онази страст, която само латино музиката може да предизвика!
Опиянени от огнената музика, ядрото на DelPadre - Христо Коликов-Кристо, Симеон Иванов и Цветан Андреев ще представят по-голяма част от последния си албум „Rubi“. Песните в албума са общо 13 и съчетават много различни стилове - от румба, през фламенко версията на „Облаче ле, бяло” и реге, до регетон и балкански фюжън.


БИЛЕТИ: на предварителна продажба 12 лева в eventim.bg и 15 лева на място

Повече информация тук:

http://www.wladigeroff.com/audio_video.html

http://www.youtube.com/watch?v=vNuMiHHYwRo

http://www.myspace.com/wladigeroffbrothersband

http://www.delpadre.eu/

http://www.youtube.com/watch?v=3HJoPDAlFG0


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване