06/30/13 10:40
(http://www.klassa.bg/)

Си Цзипин: За кадровия работник най-важна е вярата в марксизма

Президентът на КНР Си Цзинпин заяви, че оценката на работата на кадровите служители няма да зависи само от успехите им в подобряването на икономическите показатели. По думите му важна ще бъде и идеологическата чистота на членовете на компартията.
ККП трябва да оглежда различните аспекти на работата на кадровите работници по места, включително какво е жизненото равнище на населението, социалното развитие и качеството на околната среда. "Ние не трябва да съдим за кадровия работник като се основаваме единствено на ръста на БВП" - цитира Синхуа думите на Си Цзинпин.
Издигайки кадрови работници организационните отдели на ККП трябва преди всичко да преценяват тяхната чистота, а едва след това техните способности, отбелязва китайският президент. Партийните кадри по думите му трябва да са непоколебимо верни на комунистическите идеали, искрено да вярват в марксизма и да посвещават живота си на строителството на социализма с китайска специфика. Кадровите работници на ККП са длъжни да служат на хората с цялото си сърце и душа, внимателно да използват властта си и да противодействат на корупцията, заявява президентът на Китай.





















БГНЕС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване