07/01/13 16:50
(http://www.hsnovini.com/)

Жара Пенева: Опитът за смяната на д-р Близнаков е грешка

Като грешка определи депутатът от БСП Жара Пенева, опита да бъде сменен изпълнителният директор на хасковската многопрофилна болница д-р Славчо Близнаков. Жара Пенева проведе днес първата си пресконференция в Димитровград, от както бе избрана за народен представител. Тя се зарече да се среща с граждани и медиите от региона по веднъж месечко, по примера на Емилия Масларова.

Да защити д-р Близнаков пред министъра на здравеопазването при евентуален следващ опит за уволнението се ангажира хасковският депутат. Пенева увери, че застава и зад това,  димитровградската болница да бъде включена в списъка на тези, които ще получат финансова помощ от държавата.

Според БСП в Димитровград областният управител на Хасково следва да бъде политическа фигура, тъй като той трябва да провежда на местно ниво политиката на правителството. Депутатът Жара Пенева не изключи възможността мястото да заеме експерт от гражданска квота. Депутатът коментира още законодателните промени до момента и предстоящи законодателни инициативи.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване