07/17/13 16:49
(http://www.hsnovini.com/)

Безработен психолог стартира кариера в Бюрото по труда

В момента в хасковската структура има психолог само в сряда

В момента в хасковската структура има психолог само в сряда

Психолог ще бъде назначен в Бюрото по труда по национална програма на Агенцията по заетостта и Министерството на труда и социалната политика „Активиране на неактивни лица” . В най-скоро време се очаква избраният кандидат да започне работа след потвърждение на Агенцията в София, разказаха от структурата  тук .

Като част от критериите било лицето да има бакалавърска или магистърска степен, както и да бъде регистрирано като безработно.То трябвало да притежава комуникативни  и компютърни умения, както и да има способност за самостоятелна  работа и работа в екип. Основната заплата е в размер на 450 лв. плюс възнаграждение. Срокът  на договора е до 31 декември.  Психологът ще трябва да консултира и мотивира безработните за работа, включване в програми за заетост и обучения.  За вакантното място, когато бил обявен конкурса, се явили само два души, обясни директорът на Бюрото по труда Тянко Кондов. В момента в хасковската структура има психолог само в сряда, който консултирал и решавал конкретни казуси с клиентите на агенцията. В предходните години в Бюрото също имало назначено лице на длъжността, която впоследствие била закрита,  допълни още той.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина Янева

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване