07/17/13 16:24
(http://www.hsnovini.com/)

Градинарството – ключът към доброто настроение

Растенията не се нуждаели от специална грижа или торове, споделя младежът

Растенията не се нуждаели от специална грижа или торове, споделя младежът

Редица проучвания показват,  че градинарството лекува депресията и е приятен начин за отлично емоционално състояние.  Хасковският бъдещ юрист Радослав Благоев е избрал именно този начин за добро настроение.

Дръвчета с лимони и мандарини, коледна череша и  пълзящи увивни цветя са само част от растенията, за които Радослав  всеки ден  отделя от времето си в грижа за тях.  Лехи с пъстроцветни рози красят пространството пред вилата на младежа.

Градинарят  от няколко години е засадил няколко сорта маслинови дръвчета, както едно със сочния еликсир-  нарът. Под стрехата с гроздето пък пролетта разцъфват лалета и първият предвестник на сезона-  кокичето.
Растенията не се нуждаели от специална грижа или торове, споделя младежът.

През горещите дни на летния сезон имали нужда само  от повече поливане. Заради  климатичните условия през зимата той прибира по-голямата част от растенията в специална оранжерия. Градинарят се занимава  от 12 годишен с любимото си хоби  и разказва, че това е ключът към доброто настроение и позитивна енергия.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина Янева

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване