Код оранжев: Потоп залива осем области

Урагани удрят Варна и Добрич, очакват се до 50 литра на квадратен метър

Още издирват 15-годишната булка от Ловеч

Все още няма следа от изчезналото 15-годишно момиче от Ловеч, съобщи bTV, като се позова на данни от окръжния прокурор на Ловеч Валентин Вълков. Не са намерени и похитителите на девойчето.

Румяна Коларова: Данните на ГЕРБ са като цена на промоция - 19,99%

Преобладаващата част от хората искат правителството на Пламен Орешарски да не завърши мандата си. Това заяви социологът от Афис Юрий Асланов. Данните на ГЕРБ в Афис са като цена на промоция 19,99%, което е достатъчно, за да се говори за манипулация, каза пък Румяна Коларова.

Валери Симеонов: Златев и горивната мафия наливат пари в правителството

Очакваме срив в държавата. Не виждаме правителството да предприема никакви адекватни мерки. В резултат гладът няма как да не изкара хората на улицата, добави той. По думите на лидера на НФСБ Валери Симеоново в сутрешния блок на Нова телевизия до Нова година ще има предсрочни избори.

"Атака" внася в НС предложение за петилетка

Депутатите от "Атака" ще внесат тази седмица в деловодството на Народното събрание проект на решение, с което парламентът ще възложи на правителството да представи петгодишен план за стратегическо развитие на България.

Кабинетът спасява хората с лоши ипотеки

18 000 семейства остават без дом, не могат да си плащат ипотечния кредит.Министърът на икономиката Драгомир Стойнев обеща в Пловдив законодателни промени, които ще са в помощ на хората с необслужвани ипотечни кредити, за да не изгубят единственото си жилище.

Внос на арабски тютюн - новият хит на бг-контрабандата

Дребни и средни контрабандисти масово са започнали да внасят тютюн от арабските страни и Турция, а в последните 6 месеца незаконният внос у нас на тази сурова стока е скочил над 50 пъти.

20 светини в спор за чудо №1 на България

Втори финален тур от битката за най-значимо археологическо откритие започва днес. В онлайн референдума на "Чудесата на България" ще се състезават 20 уникални находки.Началото на финалната битка започна в Димитровград. Именно там е открит неолитният човек, който спечели първия етап от състезанието.

Страници: 1 | 2

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване