10/16/13 05:00
(http://noresharski.com/)

Цветан Василев представил лично партията на Бареков в Габрово

Банкерът Цветан Василев е представил лично политическият проект на Николай Бареков на избран кръг местни бизнесмени и граждани в родния си град Габрово. Затворената среща с участие на банкера, който иначе отрича връзка с политиката и медиите на групата на Певвски, се е провела часове преди представлението „България без цензура“ в града на 9 октомври, сряда, от 15ч. В зала „Дружба“ на хотел „Балкан“ са присъствали между 20 и 30 души. Повечето бизнесмени са били лични познати на Цветан Василев или клиенти на банката.

Информацията за срещата дойде в NOresharski.com от симпатизант на протестите, присъствал на срещата. Основната задача е била да се представи новия политически лидер и платформата му. „Говореше основно Бареков, но Цветан Василев стоеше до него като допълваше и поправяше водещия, особено когато той издишаше откъм аргументи“, разказва присъствал на срещата бизнесмен. Основната риторика е била познатата от телевизионните изказвания на Бареков. Краткото изказване на Цветан Василев е било насочено най-вече срещу президента Росен Плевнелиев и Иво Прокопиев, съсобственик на „Икономедиа“.

Габрово е родно място на банкера Василев и е спряган като град, в който новата партия ще бъде регистрирана. Присъствалите съобщават, че между активните организатори на новата организация в града са бившия областен управител от ГЕРБ Мариян Костадинов и бившия заместник-областен Пламен Недков. Те заедно с други няколко имена на вътрешни опозиционери от ГЕРБ се смятат за ядрото на местната организация на политическия проект на Бареков.

Междувременно NOresharski.com научи, че на пресконференцията на Бареков в Шумен се е явил само 1 журналист и той е отразил тази именно новина със снимка.

Снимка: razkritia.net (архив)

The post Цветан Василев представил лично партията на Бареков в Габрово appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване