10/18/13 07:29
(http://offnews.bg)

Борисов предложи на “Атака” заедно да бойкотират БСП и ДПС

Бойко Борисов и Волен Сидеров в парламента.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи на депутатите от “Атака” да се обединят срещу БСП и ДПС и заедно да не се регистрират, докато в дневния ред на парламента не влязат приоритетно точките за мораториума върху продажбата на българска земя на чужденците и затваряне на границата за бежанците.

Той отправи този апел чрез медиите в кулоарите на парламента. По двете теми националистите са внесли предложения, които по принцип се включват в дневния ред на Народното събрание, но винаги са сред последните точки и така и не се стига до тяхното обсъждане.

“Много ми е интересен Волен Сидеров – те всеки ден ги предлагат тези точки и се подиграват с тях. Това са най-злободневните теми. Нямам контакт с “Атака”, но им предлагам – да не се регистрираме двете партии, докато не стане първа точка. Ако те са искрени, че искат първа точка – не се регистрираме, не работи парламентът. Преместват я като първа точка в дневния ред, регистрираме се и ги разглеждаме”, обясни Борисов.

По думите му предложениета за мораториум върху продажба на земя може да мине в Брюксел.

“Въпросът изисква да отидеш да им кажеш какъв е проблемът, да познаваш премиерите, ние сме външна граница на ЕС. Същото говоря за Южен поток. Така както действат, ще объркат и Южен поток”, коментира още бившият премиер.

Според него  темата се отлага, защото “трябва да се отиде в Брюксел, а там се влиза през парадния вход” (визира премиера Пламен Орешарски, който на официални събития влеза редовно от задния вход, за да се пази от протестиращите срещу кабинета).

Статията "Борисов предложи на “Атака” заедно да бойкотират БСП и ДПС" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване