10/18/13 14:45
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров: ГЕРБ трябва да бъдат заличени от политическата карта!

 „Смятам, че ГЕРБ е една престъпна групировка, която трябва да бъде заличена от политическата сцена, разбира се, чрез вота на избирателя, така, както стана с техния предшественик НДСВ“. Това обясни на брифинг в парламента председателят на „Атака“ Волен Сидеров, след като предизвика скандал в залата, който едва не прерасна в бой между неговите депутати и тези на ГЕРБ.

 

 

Сидеров каза, че хората на Бойко Борисов вече не заслужавали нормално отношение. Преди той мислел, че има шанс да ги превъзпита, но вече се убедил, че това е невъзможно. Така лидерът на „Атака“ обясни агресията, с която се е отнесъл днес към депутатката Цвета Караянчева.

 

 

„Обръщам се лично към главния прокурор: Г-н Цацаров, не се туткайте повече. Ако искате да бъдете главен прокурор, направете каквото трябва, защото тези престъпници, които оглавяват ГЕРБ, водят България към разруха. Това е, което искам да ви кажа...“, заяви още Волен Сидеров, след което се оттегли, за да не му задават журналистически въпроси.

 

 

Лидерът на „Атака“ припомни как правителството на ГЕРБ провело изнесено заседание в Турция, а Бойко Борисов се прегръщал братски с премиера Ердоган, което според Сидеров е укоримо.

 

 

Белокосият водач припомни и как ГЕРБ са се дистанцирали от „Атака“ след скандала на софийската джамия. Волен Сидеров изрази недоволството си от озвучаването, идващо от джамията, за което били виновни ГЕРБ и техният кмет Йорданка Фандъкова.





http://pik.bg/








 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване