10/18/13 10:42
(http://www.klassa.bg/)

ХОРОСКОП за 18.10.2013 г.

 ОВЕН (21 март – 20 април) Вие имате блестящи идеи! И според вашия дневен хороскоп днес непременно трябва да ги споделите с околните! Колкото повече научат те за тях, толкова по-силно ще е желанието им да ви последват. Може би времето, останало ви да отпразнувате постигнатия успех, не е толкова много, колкото бихте искали, но това съвсем не означава, че трябва отново да се подготвяте за покоряването на следващия набелязан връх. Всъщност, вие вършите всичко с лекота, защо да се настройвайте отрицателно? Не се колебайте и смело тръгнете към новото предизвикателство!

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Днес Звездите добавят в личните ви отношения още повече страст и романтика . Може дори да се наложи да избирате своите обожатели. Всъщност, в това определено няма нищо лошо. Постарайте се да се възползвате максимално от случващото се. Но не забравяйте и за други сфери на своя живот. Вашият остър ум копнее нови знания  и вие непременно трябва да му ги дадете.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Днес надеждите ви са така ярки, че засенчват дори реалността. А това определено означава, че денят ще бъде наистина плодотворен. Не пропускайте шансовете, дарени ви от Съдбата! Всъщност, вие разполагате с цялата информация, необходима ви да реализирате своите мечти. Но все пак, убедете се, че усещате почвата под краката си, а не витаете в облаците. Така със сигурност ще постигнете желаното много по-бързо. Повярвайте и ще успеете!

ПОПИТАЙ АСТРОЛОГА НА ЗВЕЗДИТЕ!>

ВИЖ своя дневен хороскоп за 18 октомври

ВИЖ своя дневен хороскоп за 18 октомври

РАК (22 юни – 22 юли) Напоследък се държите с приятелите си твърде самоуверено и може би дори малко неуважително. Означава ли това, че трябва да им се извините? Разбира се, че да. А имате ли смелостта да признаете своите грешки? Според вашия дневен хороскоп днешният ден е особено подходящ за един напълно откровен разговор. Бъдете честни! Приятелите са хората, които ви ценят и обичат, такива каквито сте в действителност, и да ги загубите заради прекомерна гордост би било, най-малкото безразсъдно!

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Днешният ден внася в живота ви допълнително романтика. В момента вашата енергия и любопитство са по-силни от всякога и вие непременно трябва да се възползвате от ситуацията. Можете да благодарите на Звездите за тези прекрасни чувства, защото те подобряват настроението ви. Ако отдавна не сте чували гласа на приятен за вас човек и с нетърпение очаквате обаждането му, поеме инициативата. Защо чакате? Просто вземете телефона в ръце и наберете номера му.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия дневен хороскоп днес ви очаква изключително напрегнат работен ден. Така че, ако сте искали спокойно да прочетете сутрешния вестник на чаша кафе или чай, ще трябва да почакате за по-удобна възможност. Пред вас има дълъг списък със задачи, и въпреки че много от тях не са спешни, желателно е да се справите с всички тях. Опитайте правилно да определите приоритетите си и направете необходимото. А след след това спокойно отдъхнете!

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Можете ли да се откажате от нещо малко, за да получите нещо повече? Ако отговорът ви е „не”, помислете известно време и със сигурност ще стигнете до извода, че можете. Според вашия дневен хороскопднешният ден е особено подходящ за такова решение. Всъщност, в личния ви живот всичко се случва по възможно най-добрият начин, което означава, че не трябва да губите и минута в размисъл. Обадете се на специалния за вас човек и се впуснете в новo романтично приключение!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Все още ли мислите за работа? Разбира се, усърдието ви в професионален план е похвално, защото ви дава възможност да се справите не само със своите, но и с отговорностите на другите хора. И това определено не остава незабелязано, и винаги е възнаградено по достойнство. Вярно е, че графикът ви е претоварен, но все пак винаги можете да намерите малко време и за още нещо. Опитайте нещо различно и ново. Днес вашата енергия силно насърчава да го направите.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Днес способността ви да поемате нови впечатления е по-силна от всякога, така че излезте навън и направете нещо, за което ще си спомняте с удоволствие. При това, вие сте заобиколен от хора, които с радост ще се включат във всяко ваше начинание. Прекрасно е да се живее на пълни обороти! А този ден наистина е невероятен! Насладете му се!

ПОПИТАЙ АСТРОЛОГА НА ЗВЕЗДИТЕ!>

ВИЖ своя дневен хороскоп за 18 октомври

ВИЖ своя дневен хороскоп за 18 октомври

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Всеки човек от време на време има нужда да остане насаме със себе си и според вашия дневен хороскоп днес е желателно да направите точно това. Напоследък вие се движите с прекалено бързо темпо, а необходимо ли е наистина? Огледайте се! Около вас има толкова прекрасни и интересни неща. Време е да направите пауза и да се насладите на красотата на живота. Постарайте се да убедете и другите да направят същото. Не се съмнявайте, вие можете да го направите!

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Вие винаги ясно и честно изразявате своето мнение. И днес вашата импулсивност няма да ви позволи да мълчите, когато наистина искате да кажете това, което мислите за случващото се. Разбира се, така и трябва! Но в момента, хората са по-чувствителни от обикновено, бъдете възможно най-толерантни към тях. Постарайте се думите ви да звучат максимално коректно, за да не засегнете и обидите някой от присъстващите. Защо да усложнявате живота си?

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия дневен хороскоп днес пред вас се откриват прекрасни нови възможности. И не опитвайте да разберете коя е най-подходяща за вас. Не се съмнявайте, тя ще ви избере сама! Дори може би Съдбата е решила, че не трябва да променяте посоката, а просто да продължите да се движите напред. Всъщност, това съвсем не означава, че не предстоят промени към по-добро. Повярвайте, най-невероятните изненади се поднасят от отдавна познати неща!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване