10/22/13 10:44
(http://www.hsnovini.com/)

EVN предлага енергийно обследване на сгради

EVN България предлага нова услуга – термографско обслeдване на сгради. Услугата е достъпна за всички клиентите на дружеството, обявиха от там. Тя позволява извършването на прецизно и цялостно енергийно изследване на апартамент, цяла сграда, един или няколко жилищни входа.

Услугата се предлага по време на зимните месеци от ноември до март, вечер в присъствието на клиента. Обследването се извършва от специалисти на EVN България чрез използването на инфрачервена камера. Термографията прави възможно да се видят загубите на топлинна енергия, да се установят точно местата и причините за тях.

Обследването може да установи енергийното състояние на външните стени на имота, качеството на изолацията, местата с висока загуба на енергия, както и дефектни връзки по конструкцията. В допълнение се предоставя информация за евентуални проблеми във вътрешните инсталации и местата с риск от влага и мухъл.

Обследването се прави до два работни дни, след подадено от клиента заявление за извършване на услугата. Данните от проучването се предоставят до 5 работни дни, уточняват от дружеството.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване