10/25/13 21:27
(http://www.klassa.bg/)

БАРЕКОВ: НАШАТА БИТКА СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ ПРОДЪЛЖАВА! ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!

В неделя от 17 часа призовавам всички на протест – онези, които през февруари излязоха, нашите приятели от ВМРО, движение “Сила”, Граждански контрол в лицето на Ангел Славчев и всички желаещи. Каним всички млади и стари, които са жертва на монополите в енергетиката и останалите сфери на обществения живот. Нека се съберем пред Министерството на икономиката и енергетиката, както обещахме, и да попитаме защо БСП и ГЕРБ сключиха сделка и сложиха Румен Овчаров да държи Златната акция на държавата в монополиста “Лукойл”?

След това сме заявили пред Общината нашето желание да отидем пред президентството и да поискаме оставката на непрозрачния държавен глава Росен Плевнелиев, който от две седмици отказва да каже защо е получавал пари на ръка.
Днес от Общината се опитаха да си измият ръцете с полицията и да не разрешат митинга ни на “Дондуков” 2. Очевидно Фандъкова е накарана от Бойко Борисов. По закон тя няма право да ни откаже да митингуваме, но ако менторът й от Банкя я застави да го направи, ние ще поискаме и нейната оставка. Ние знаем нашите права и ще отстояваме нашата гражданска позиция за пълна промяна на политическата система в полза на хората.
В понеделник правим извънредно предаване на “България без цензура” от 17 часа на площада в Пловдив, за да покажем ясно на проваления политик Иван Тотев, че няма място като кмет на ГЕРБ, който назначава партийните калинки.
Тотев си призна, че брутално изнасилва закона в местния парламент. Затова призовавам всички общински съветници от града да му покажем заедно, че е нежелан в Пловдив. Трябва да знаем, че можем да успеем да променим системата, само ако ясно изразим на глас нашето желание за реформа.

Николай Бареков


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване