10/26/13 14:04
(http://www.hsnovini.com/)

Евгени Колев оглави областната структура на “Обединени земеделци”

Евгени Колев

Евгени Колев е новият председател на областната структура на ПП “Обединени земеделци”. Той бе избран на проведената днес в Хасково  областна конференция на партията. Тя е подготовка за националния конгрес на Обединените земеделци, който ще се проведе на 9 ноември в София. На днешното заседание присъстваха 53-а делегати от общините Хасково, Димитровград, Минерални бани и Симеоновград.

Евгени Колев е  съветник в ОбС-Хасково. До изборът му на новия пост, той оглавяваше общинската структура на партията в областния град. За негов заместник бе избран Петър Иванов от димитровградската структура, а организационен секретар стана Йордан Апостолов. Излъчен бе и член на постоянното присъствие. Това е  лидерът на партията в Минерални бани Данчо Райков. С нов председател е и общинското ръководство на партията в Хасково. Делегатите убедително дадоха своя глас  за Железан Узунов.

Сред официалните гости на областната конференция бяха председателят на ПП “Обединени земеделци” Петя Ставрева, депутатът от ГЕРБ Делян Добрев и Владимир Минчев от “Демократи за силна България”.

На конференцията присъстваха 53-а делегати от 4 общини в региона

“Радвам се, че в структурите на нашия съюз има и млади и по-опитни хора. Има много земеделски производители и най-голямото предизвикателство пред всички нас е да направим така, че гласът на земеделските производители и на хората да бъде чут. Да участваме в необходимата промяна, не само на аграрната политика, но и на управлението на страната. Вярвам, че днес е време за отговорни решения, които да позволят България да тръгне по успешния път”, заяви председателят на ПП “Обединени земеделци” Петя Ставрева.

  Гледайте във видео новините на сайта, в понеделник.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване