10/26/13 11:13
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 26.10.2013

Овен 
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.
Телец                                                                                                                                                                                                                 
Ако има нещо, до което упорито се опитвате да се доберете на работата си, днес има голяма вероятност най на края да видите прогрес в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне така, както би Ви се искало, но при такива неща никога не може да има гаранция за всичко. Но пък точно това прави очакването така завладяващо: никога не знаеш, какво може да очакващ в следващия момент.Така че раздвижете пръсти, изпратете необходимите електронни съобщения и чакайте, за да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

Близнаци
Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде... Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак
Очакват Ви приятни изненади, грижливо подготвени от близки хора, или от членовете на семейството. Ако сте влюбени, денят ще Ви донесе много радости. Достойните Ви постъпки до сега няма да останат без внимание. Тъй като никой не се съмнява във Вашата компетентност, ще се радвате на уважение и на факта, че хора с опит ще търсят Вашите съвети и мнение. Денят е благоприятен за начало на сътрудничество с нови партньори.

Лъв
Сдържаност, планомерност в действията, както и умение да поддържате необходимата дистанция при контактите с околните, ще са необходими за Вас през целия ден. Сутринта би трябвало да се заемете с рутинна работа, в която се допускат и даже приветстват оригиналните , творчески елементи. През деня ще придобият допълнително значение контактите с партньори и приятели. Няма да имате време да мислите за дреболии и детайли. Не допускайте необмислено боравене с финансите, както и неуправляеми емоции.

Дева
Може да се събудите, усещайки някаква безцелност, но не е задължително това да бъде лошо. Просто сте преминали в някакъв режим на очакване и кръжите над летището, докато не „кацнете”, така да се каже. Всичко около Вас се завърта по най-непредсказуем начин, но въпреки това се надявате на по-добро. Вие сте достатъчно умни за да останете на мястото си и дад дадете възможност на ситуацията сама да се успокои. Имате много интересен възглед за нещата - обезателно трябва да ги запомните за в бъдеще.

Везни
Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: как може да се придвижвате напред, без да виждате , къде точно сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите целта, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното постигане. По време на този процес внимателно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до никъде, но ако следвате някакъв план, ще постигнете много по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

Скорпион
Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия любим човек, дори той да положи всички възможни и невъзможни усилия за да измени ситуацията. Тя ще се измени само в случай, че Вие силно поискате това, и насочите доста усилия за изпълнение на това желание.

Стрелец
Някой от Вашите познати е излязал от нерви, благодарение на нещо, което сте казали без всякаквя задна мисъл, и даже на шега. По-полека. По невнимание сте обидили приятел. Несъмнено ще Ви прости, но защо да рискувате? Помислете, преди да кажете нещо, па макар и за секунда. И си представете, как бигте се почувствали Вие на негово място.

Козирог
Винаги сте били човека, при когото другите са идвали за съвет, одобрение или някой лев на заем, за да могат да си доплатят сметката за тока, например. Значи ли това, че можете да поддържате само такива отношения? Едва ли. Ако трябва да сме точни, някогашният Ви любим е много вероятно в даден момент да започне да си прави планове, как отново незабелязано да се върне в живота Ви. Ако сте „за”, не се страхувайте, да направите първата крачка. Позвънете и отправете поканата. Само че се убедете, че ако и сега допусне някаква грешка, сам ще плаща за нея...

Водолей
През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби
Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо....
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване