11/13/13 09:14
(http://offnews.bg)

Борисов: Това което говорят в парламента, са триковете на ДС

Бойко Борисов в парламента на 25 юли, Снимка: Сергей Антонов

“Хиляди хора призовават да оглавим протестите, да се намесим в тях. Ние до този момент не сме го правили. това което се говори в парламента, са триковете на Държавна сигурност.”

Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента в отговор на декларациите на лидера на БСП Сергей Станишев и на лидера на ДПС Лютви Местан (двамата обявиха, че протестиращите вчера около парламента са ултраси, организирани от ГЕРБ).

Колкото и да се подмазва Местан на главния прокурор, не може да излезе от сянката “Мултикгруп” и сянката на обръчите от фирми, допълни бившият премиер.

Той се появи в парламента за първи път от два месеца и обясни, че е дошъл, защото ситуацията е извънредна, но няма да влиза в залата и да гледа хора, които съди, защото “може да стане беля”.

“Това което направиха февруари месец срещу нас, този метеж, искат да изкарат, че ние го правим сега. Абсолютна лъжа”, каза още Борисов.

Той обяви, че в събота ще има антиправителствен митинг в Пловдив от 12 ч., организиран от ГЕРБ. 

Бойко Борисов определи като наглост твърденията на управляващите, че мирно протестиращите вече 6-ти месец хора са ултраси и провокират полицията.

“Каква е тази държава, в която парламентът работи зад ограждения, днес са сложили и допълнителни. Когато бях премиер и заградиха българския парламент, на третия ден си подадох оставката, за да работи държавата и за да са спокойни хората”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Статията "Борисов: Това което говорят в парламента, са триковете на ДС" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване