11/20/13 11:00
(http://www.hsnovini.com/)

“Атака” с подписка за провеждането на референдум

Атака започва подписка за провеждането на референдум, на който българите да решат да се продава ли земя на чужди физически и юридически лица. Подписка върви в цялата област, информираха от партията.

В Хасково шатрата с подписката е разположена до зеленчуковия пазар. От Атака са прибегнали до провеждането на национален референдум, тъй като правителството не предприема нищо, за да изпълни решението на парламента за мораториум върху продажбата на земя на чужденци до 2020-та година, коментира Румен Гъбов, член на ръководството на партията в Хасково.

Подписката ще продължи до 18 декември. Гражданите могат да подкрепят инициативата и в клуба на Атака. Активисти на партията ще обикалят и крайните квартали на Хасково. Подписка се прави и в останалите 10 общини на територията на областта.

Десетки хасковлии подкрепиха подписката днес. От Атака се надяват да успеят да съберат 500 хиляди подписа в подкрепа на идеята.

Репортаж гледайте във видео новините на сайта.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Румен Гъбов, член на ръководството на партията в Хасково

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване