12/09/13 16:00
(http://www.hsnovini.com/)

Убиецът на Кабаиванов горил трупа на жертвата си

В убийството на охранителя от Хасково Христо Кабаиванов, е обвинен Илия Гинев, който е горил трупа, стана ясно на пресконференция на ОДМВР днес. Утре прокуратурата ще внесе иска в Окръжен съд – Хасково, с което на Илия Гинев да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража”.

 

Припомняме,че трупът на 59-годишния охранител бе открит след два месеца издирване. До жертвата криминалистите достигнали в събота, водени от заподозрения Гинев. Трупът бил открит заровен под камъни и гуми в местността Айлън гечид край река Козлец. Обвиняемият се укривал през последните месеци след убийството.

В следствие на на проведените издирвателни мероприятия е установено, че  Гинев е транспортирал трупа извън с. Мандра, след като Кабаиванов е умъртвен. Обвиняемият признал, че в деня на убийството с Христо били на автопазар.

По-късно двамата отишли до дома на Гинев в Мандра. Там Кабаиванов започнал да говори срещу съпругата на приятеля си. След спречкване Илия ударил госта си. Така Христо паднал назад и починал на място. Тогава той го транспортирал до мястото, където е открит и заровен трупа. Обвиняемият бил прибрал и 3000 лв от приятели си, които той носел за закупуването на автомобил.

След престъплението Гинев се скрил в Германия при свой приятел, а след връщането му в България е заловен от полицейските служители.

 

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

 

Анжелина Янева

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване