12/16/13 13:10
(http://noresharski.com/)

Членове на кабинета с план Б, натискат се за евродепутати

Най-малко двама членове на кабинета „Орешарски“ искат да бъдат включени в листите на БСП за предстоящите избори за Европейски патламент през май 2014г. Това съобщиха източници на NOresharski.com, близки до управляващите. Обсъждането на техните кандидатури е една от основните теми на Позитано 20 и в Министерски съвет.

Нашият източник уточни изрично, че не става дума „просто за министри“, а за членове на кабинета. Намекът е ясен – освен редовите министри това понятие сключва и вицепремиерите и дори самият премиер Орешарски.

Според източници на NOresharski става дума за сценарий за мека смяна на действащи министри с цел избягване на спекулации за отслабване на кабинета. Имената ще станат известни скоро, но това което се знае, че това със сигурност са министри с ресори, които ще са най-силно засегнати от негативния доклад на Европейската комисия. Докладът се очаква в началото на 2014г.

Ще публикуваме повече информация веднага след потвърждаването й. Засега нямаме отговор и на запитването си до пресцентъра на МС, което не очакваме и да се случи тъй като досега нямаме отговор на нито едно запитване до тях.

The post Членове на кабинета с план Б, натискат се за евродепутати appeared first on Noresharski.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване