Откраднаха лопатата на статуя в Кърджали

Лопатата на бронзова статуя на металург пред бившия Оловно-цинков комбинат в Кърджали откраднаха апаши.
Сигналът е подаден от охраната на затвореното заради дългове предприятие. Като възможен период за кражбата са посочени последните осем месеца.
Почти двуметровата лопатата е срязана най-вероятно с ножовка и предадена за скрап. Лопатата на бронзова статуя на металург пред бившия Оловно-цинков комбинат в Кърджали откраднаха апаши. Сигналът е подаден от охраната на затвореното заради дългове предприятие. Като възможен период за кражбата са посочени последните осем месеца. Почти двуметровата лопатата е срязана най-вероятно с ножовка и предадена за скрап.

ЦСКА обяви, че е погасил задължения за над 1 млн. лева, за да вземе лиценз


ЦСКА обяви, че е погасил задължения, надхвърлящи 1 млн. лева, за да може да покрие изискванията за получаване на лиценз. Червените са превели суми на над 34 бивши футболисти, треньори и служители в клуба.

От "Българска армия" представиха в сайта си списък с имената им и с изплатените задължения. Почти във всички случаи става дума за неизплатени заплати за 2013 г.

Най-много е получил вратарят Томаш Черни - 85 хиляди лева. Чехът беше титуляр дълго време, включително и в...

Берлускони ще полага една година общественополезен труд, като помага в старчески дом


Бившият италиански премиер Силвио Берлускони ще полага общественополезен труд, за да изпълни едногодишната присъда за данъчни измами, която вече му коства мястото в Сената, както и правото да се кандидатира на местни и европейски избори, съобщи електронното издание на италианския вестник "Кориере дела сера".

Решението беше оповестено от съд в северния град Милано. Трибуналът уважи искането на защитата на Берлускони и на прокурора по случая. Така Берлускони няма да бъде поставен под...

ГЕРБ не успяха да приключат скоропостижно заседанието на депутатите

Поискаха отлагането на избора на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

D2 подгряват концерта на Aerosmith

Джо Пери е един от любимите ми китаристи, признава Митко Кърнев

Кой ще грабне "Аскеер - 2014" тази година?

Академия "Аскеер" удостоява с голямата награда за цялостен принос към театралното изкуство "Аскеер - 2014" именитата режисьорка и педагог проф. Надежда Сейкова

Развиваме пазарните си възможности с нов газов коридор

Инициативата за нов газов коридор, свързващ държавите от Югоизточна Европа със страните от Вишеградската група и регионалния енергиен пазар, ще даде...

Развиваме пазарните си възможности с нов газов коридор

Инициативата за нов газов коридор, свързващ държавите от Югоизточна Европа със страните от Вишеградската група и регионалния енергиен пазар, ще даде...

200 момичета бяха отвлечени в Нигерия

/КРОСС/ Въоръжени мъже са нападнали пансион на образователна институция в северния щат Борно в Нигерия и са отвлекли около 200 ученички, предаде Би Би Си. Според родителите похитителите са използвали камиони, в които са натоварили момичетата. Предполага се, че извършителите на престъплението на членове на Боко Харам - ислямистка организация, свързана с Ал Кайда. Властите в африканската страна са потвърдили информацията за похищението, но не са могли да посочат данни за броя на отвлечените. Една от ученичките, настанени в пансиона, която не пожела да бъде назована, заяви пред Би Би Си, че е избягала, след като е видяла съучениците й да бъдат вкарвани в камион. Нигерийските медии съобщиха, че двама членове на силите за сигурност са били убити, а няколко сгради са били опожарени по време на атаката. Боко Харам често извършва атентати в Нигерия. При последния терористичен акт бяха убити над 70 души.    

Съюзът на комунистите за използваните ЕГН: Изглежда като умишлен опит да ни дискредитират


"На този етап не мога да видя нищо друго освен опит за умишлена дискредитация". Това заяви председателят на Съюза на комунистите в България Павел Иванов пред "Дневник" след като имената на издателя Ирена Кръстева и на бизнесмена Николай Банев се появиха сред подписалите се за явяване на партията на изборите за Европейски парламент в списъка, внесен в ЦИК. В последствие Банев отрече да е подкрепял СКБ и обяви, че ще търси правата си с адвокат. 

Читател на "Дневник" също сигнализира,...

Шефът на ЕНП хвали порното без граници в ЕС


Лидерът на Европейската народна партия Жозеф Дол изтъкна безграничния достъп до порно филми като едно от достойнствата на ЕС, предаде АФП.
Французинът от граничната с Германия област Елзас Дол заяви, че преди изборите за Европарламент привлича млади гласоподаватели, като им изтъква предимството на липсата на граници. Лидерът на Европейската народна партия Жозеф Дол изтъкна безграничния достъп до порно филми като едно от достойнствата на ЕС, предаде АФП. Французинът от граничната с Германия област Елзас Дол заяви, че преди изборите за Европарламент привлича млади гласоподаватели, като им изтъква предимството на липсата на граници.

Най-големият полицейски синдикат - в стачна готовност

Най-големият полицейски синдикат е в стачна готовност. Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) разпространи остра позиция срещу Народното събрание, заради забавеното приемане на промените в Закона за МВР. Според полицаите депутатите отказват публично да обсъждат идеите в законопроекта.

Гришо победи Гранойерс на старта в Монте Карло

Първата ни ракета Григор Димитров победи 32-ия в световната ранглиста Марсел Гранойерс (Испания) с 6:2, 4:6, 6:2 в първия кръг на големия турнир в Монте Карло.
Очаквайте подробности!







































































Първата ни ракета Григор Димитров победи 32-ия в световната ранглиста Марсел Гранойерс (Испания) с 6:2, 4:6, 6:2 в първия кръг на големия турнир в Монте Карло. Очаквайте подробности!

Куче стана кмет на град в САЩ

/КРОСС/ Хрътка бе избрана за кмет на малък град в САЩ. Кучето ще оглави града след като в оспорвана надпревара успя да победи други шест кучета, магаре, котка и дори таралеж. Новият кмет на градчето Дивайд в щата Колорадо е спасителното куче Па Кетъл от породата блъдхаунд, а негов заместник в общината стана опитоменият вълк Кейни, пише в. "Дейли мирър". Кучето ще замени на поста кмета на Дивайд трикракия котарак Уолтър, който излиза в пенсия. Тържественото встъпване в длъжност на Па Кетъл ще се състои в събота. Градчето от много години няма двуног градоначалник. Така че местният приют за животни организира онлайн алтернативна кметска надпревара за набирането на средства за своите питомци.    

В България и Италия са задържани 25 души за измами с кредитни карти


При международна операция на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС), италианските служби и Европол е разбита организирана престъпна група от български граждани, извършвала измами с кредитни карти в различни страни по света, съобщиха от пресцентъра на ДАНС.

На територията на България и Италия са задържани общо 25 души, като на 21 от тях са повдигнати обвинения.

При извършените претърсвания са открити и иззети 250 скимиращи устройства, 2 000 копия на кредитни карти,...

Стойнев: Трябва да гарантираме газовата сигурност на България

Българското правителство трябва да предприеме всички необходими действия и в краткосрочен план, за да гарантира сигурност на доставките на природен...

Съдят нашенец във Виена за трафик на хора

Българин бе изправен пред наказателния съд във Виена заради трафик на хора, съобщава австрийският вестник Tiroler Tageszeitung. Нашенецът бил част от група, която от 2009 г. насам е водила млади жени в Австрия и ги е предоставяла за проституция.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Българин бе изправен пред наказателния съд във Виена заради трафик на хора, съобщава австрийският вестник Tiroler Tageszeitung. Нашенецът бил част от група, която от 2009 г. насам е водила млади жени в Австрия и ги е предоставяла за проституция. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

"България без цензура" гостува в Пазарджик

Спектакъла Спектакъла "Площадът" част от турнето за повдигане на националното самочувствие на "България без цензура", ВМРО и ЗНС, ще гостува на 16 април сряда в град Пазарджик от 18:30 часа в в Драматичен - куклен театър "Константин Величков" . В него участие ще вземе и Деси Добрева, а зрителите ще могат да зададат своите въпроси към Николай Бареков,

Гришо стартира с победа в Монте Карло

Първата ни ракета Григор Димитров победи 32-ия в световната ранглиста Марсел Гранойерс (Испания) с 6:2, 4:6, 6:2 в първия кръг на големия турнир в Монте Карло.

Гришо взе първия сет с 6:2 за 35 минути, а решаващ за развоя на сета бе шестия гейм, когато Димитров проби съперника си и поведе с 4:2. До тогава и двамата печелиха геймовете, в който сер Първата ни ракета Григор Димитров победи 32-ия в световната ранглиста Марсел Гранойерс (Испания) с 6:2, 4:6, 6:2 в първия кръг на големия турнир в Монте Карло. Гришо взе първия сет с 6:2 за 35 минути, а решаващ за развоя на сета бе шестия гейм, когато Димитров проби съперника си и поведе с 4:2. До тогава и двамата печелиха геймовете, в който сер

Григор Димитров оцеля в тежък мач срещу Гранойерс на старта в Монте Карло


Григор Димитров започна успешно участието си на турнира от сериите "Мастърс" в Монте Карло. Най-добрият български тенисист победи испанеца Марсел Гранойерс с 6:2, 4:6, 6:2 в тежък мач, продължил 2.02 часа.

Очаквайте подробности!

Нови понижения за водещите индекси в Европа

Ситуацията в Украйна натежа на днешната търговия, като най-силно това се усети на борсите в Русия и Украйна, DAX отстъпи с 2%


Съдят българин в Австрия за трафик на хора

Българин бе изправен пред наказателния съд във Виена заради трафик на хора, съобщава австрийският вестник Tiroler Tageszeitung. Нашенецът бил част от група, която от 2009 г. насам е водила млади жени в Австрия и ги е предоставяла за проституция.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Българин бе изправен пред наказателния съд във Виена заради трафик на хора, съобщава австрийският вестник Tiroler Tageszeitung. Нашенецът бил част от група, която от 2009 г. насам е водила млади жени в Австрия и ги е предоставяла за проституция. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Финтираха съветници за строежа на стадион „Варна”

Общинските съветници не получиха актуална информация относно дългогодишния строеж на стадион „Варна”. На днешното заседание на постоянната комисия „Младежки дейности и спорт” не присъстваха представители на „Спортен комплекс - Варна” АД, които да запознаят местните депутати до къде е стигнало изграждането на съоръжението.

ЕС с търговски излишък от 4,4 млрд. евро през февруари

4,4 млрд. евро е търговският излишък на ЕС през февруари тази година в сравнение с дефицит от 13,3 млрд. евро през първия месец на годината. На...

Разкриха печатница за фалшиви банкноти край Бургас

Криминалисти на ОДМВР-Бургас неутрализираха нелегална печатница в Бургас, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Разбиха престъпна група за измами с кредитни карти

При международна операция на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС), италианските служби и Европол е разбита организирана престъпна група от български граждани, извършвала измами с кредитни карти в различни страни по света, съобщиха от ДАНС.

КНСБ ще престави манифеста си за евроизборите на срещи с БСП и ДПС

/КРОСС/ Утре, 16 април 2014 г., ръководството на КНСБ ще се срещне с ръководствата на политическите партии БСП и ДПС, за да представи своя Манифест „За повече справедливост, солидарност и социални измерения на икономическия растеж", изготвен по повод изборите за Европейски парламент и адресиран до политическите сили, които ще излъчат свои кандидати. Срещата с ръководството на БСП ще започне в 11.30 ч. в сградата на Народното събрание, зала „Запад", а тази с ръководството на ДПС е насрочена за 13.00 ч. и ще се проведе на същото място. Предвижда се изявления да бъдат давани непосредствено след срещите.  

McLaren "преписва" от Porsche

Англичаните използват GT3 за пример при направата на своя P13


Няма да създаваме проблеми на европейските потребители, обеща шефът на "Газпром"

Шефът на "Газпром" Алексей Милер е уверил еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, че руската компания е надежден доставчик на газ за европейския пазар и ще остане такъв занапред, съобщи Ройтерс, като се позова на изявление на "Газпром".

Предвид политическия спор с Киев и Запада, Русия заплаши да намали газовите доставки за транзитната държ Шефът на "Газпром" Алексей Милер е уверил еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, че руската компания е надежден доставчик на газ за европейския пазар и ще остане такъв занапред, съобщи Ройтерс, като се позова на изявление на "Газпром". Предвид политическия спор с Киев и Запада, Русия заплаши да намали газовите доставки за транзитната държ

Комисията за личните данни е получила близо 40 сигнала за партийните подписки


Ден след като системата за проверка в партийните подписки стана достъпна, в Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) до 14.30 ч. днес са постъпили 36 сигнала от граждани за злоупотреба с личните им данни. Това съобщиха от комисията за "Дневник".

В понеделник към Централната избирателна комисия (ЦИК) и в социалните мрежи се появиха десетки сигнали от хора, установили, че имената им фигурират в подписките за регистрация на партии, които те не са подкрепили. От комисията препратиха...

Яя Туре ще пропусне следващите три мача на "Манчестър сити"


Звездата на "Манчестър сити" Яя Туре ще бъде извън игра в следващите между десет и четиринадесет дни, обяви старши треньорът Мануел Пелегрини.

Котдивоарският полузащитник получи мускулна трамва при загубата с 2:3 от "Ливърпул". Той се контузи при опит за далечен удар и след няколко неуспешни опита да продължи беше сменен принудително още в 19-ата минута от Хави Гарсия.

"Контузията не е толкова тежка, колкото мислехме в началото, но той се нуждае поне от десет дни или две...

Омбудсманът сезира КС заради следенето в интернет

Омбудсманът Константин Пенчев сезира Конституционния съд (КС) с искане да се обявяват за противоконституционни редица текстове, които регламентират събирането на трафични данни на интернет потребителите. Пенчев е против промените, с които се задължават юридическите лица, осъществяващи обществени електронни съобщителни мрежи или услуги, да съхраняват всички данни, създадени или обработени в процеса на тяхната дейност.

Константин Пенчев: Община Хасково е уникум с лошата си администрация

Кметът на Хасково Георги Иванов е уникум, пиша му n-тото (поредното - бел. ред.) писмо да спре да обвързва плащането на данъци с издаването на административни услуги на гражданите, каза във вторник омбудсманът Константин Пенчев, представяйки пред журналисти годишния доклад на институцията за 2013 година.   Общественият защитник разказа как 11 месеца община Хасково отказва да издаде акт за раждане на детето на баща, който пък упорито не желае да си плати данъка за колата.   "Работата на община Хасково е уникален пример за лоша администрация", обясни Константин Пенчев. Той допълни, че има сигнали от граждани и за други общини. И даде пример за таксата "Добър ден" в община Варна при предния кмет Кирил Йорданов.   "Бях сигнализиран от гражданска организация (СОПА - бел. ред.), че още като влезеш в общината, си олекнал с 20 лева. Причината е, че е имало кметска заповед, която също обвързва определи общински услуги с платени различни задължения на гражданите", обясни Пенчев. Проблемът обаче е бил решен сравнително бързо, защото след сигнала на омбудсмана новият кмет Иван Портних е отменил заповедта на своя предшественик.   Омсбудсамнът се обяви против обвързването на плащането на данъците за колите с допускането до технически преглед. "Тази практика не е противоконституционна най-вероятно, но не е правилна. Има много други начини, чрез които гражданите могат да бъдат поощрени да си плащат данъците. Уведомил съм транспортния министър Данаил Папазов", каза Пенчев.   Извън темата за жалбите срещу общините докладът на омбудсмана за 2013 година поставя фокуса на внимание върху изблиците на омраза, противопоставянето в обществото и насилието срещу чужденците. Това, според институцията, са най-сериозните проблеми в България от гледна точка на защитата на човешките права.   Извън тези по-общи констатации общественият защитник публикува резултатите от проверките си в местата за принудително задържане.   Изводите са, че условията в някои от тях са "потресаващи". Откъслечните описания на случаи в домовете за възрастни хора с умствени проблеми и бежанските центрове показва, че на някои места има случаи на човеконенавистно отношение. Отговорните институции често оправдават проявите си на пълна незаинтересованост с липса на средства, става ясно от доклада.   Във вторник омбудсманът добави, че вече втора година, откакто България е ратифицирала Конвенцията за защита правата на хората с увреждания нищо не се прави по въпроса за спазването й. Той коментира, че в страната продължава да се прилага "социалистическото право" към децата нарушители и хората с увреждания.   "По темата за детското правосъдие вече четири години правим само конференции и работни групи. Хайде някой да вземе да напише и закон", каза Пенчев. Той насочи критиката си директно към правосъдното министерство, с което "комуникацията не върви".   Омбудсманът напомни, че вече три години пише писма до тази институция с искане да се обявят и конкурси за нотариуси, но удря на камък.

Новак Джокович с летящ старт в Монте Карло

Победителят от миналата година на турнира в Монте Карло Новак Джокович започна своето участие с убедителна победа. Световният номер 2 размаза испанеца Алберт Монтаньес с 6:1, 6:0. Двубоят от втория кр...

Медведев: Украйна е на крачка от гражданска война, плашещо е

Ще бъда кратък: Украйна е на ръба на гражданска война, което е плашещо. Това заяви руският премиер Дмитрий Медведев, след като властите в Киев започнаха военна операция срещу проруски военни в източна...

Андреа Пирло спира с футбола след края на световното

Халфът на Ювентус Андреа Пирло призна, че ще се откаже от националния отбор на Италия след края на световното първенство в Бразилия през лятото. Плеймейкърът е решил това да бъде последното му голямо ...

И местност "Манастирски рид" остава без вода

От ВиК-Варна съобщиха за Moreto.net, че поради възникнала авария без вода ще останат абонатите в: - местност "Манастирски рид" до 18 часа; Припомняме, че по-рано днес без вода останаха и следните райони: - абонатите от стадион "Варна", част от местност "Св.

Ще получаваме 1 милиард кубични метра природен газ от Гърция годишно

Строителство на интерконекторната връзка между България и Гърция се очаква да започне до началото на следващата година. Чрез нея азербайджанската фирма Шах Дениз ще доставя по 1 милиард кубични метра природен газ годишно към страната ни. Това стана ясно след среща на премиера Пламен Орешарски и енергийния министър Драгомир Стойнев с министъра на Строителство на интерконекторната връзка между България и Гърция се очаква да започне до началото на следващата година. Чрез нея азербайджанската фирма Шах Дениз ще доставя по 1 милиард кубични метра природен газ годишно към страната ни. Това стана ясно след среща на премиера Пламен Орешарски и енергийния министър Драгомир Стойнев с министъра на

Малта изравни статута на съжителството на хомосексуалните двойки с брака


Малтийският парламент прие закон, който изравнява законовия статут на еднополовите партньорства с този на браковете, съобщи "Ройтерс". Законодателството ще позволи и осиновяването на деца от еднополовите двойки.

"Днес Малта става по-либерална и по-европейска, дадохме равни права на всичките си граждани", заяви премиерът от Работническата партия Джоузеф Мускат.

Депутатите в малтийския парламент гласуваха с 37 гласа "за" и 0 гласа "против" новото законодателство.
...

ООН: Условията за бежанците в България се подобряват

Притеснение обаче продължават да будят центровете във Враждебна и Военна рампа

Екълстоун си търси помощник за спонсорските дейности във F1


Промотърът Бърни Екълстоун ще назначи човек, който да отговаря съвместно с него за спонсорските дейности във Формула 1, съобщи самият британец.

83-годишният милиардер управлява еднолично финансовите дела на световния шампионат, но промяната се налага заради повдигнатите срещу него съдебни обвинения.

През следващата седмица Екълстоун трябва да се яви на изслушване по процеса за подкуп, заведено от прокуратурата в Мюнхен около продажбата на Формула 1 в периода 2005-2006...

510 000 тръгват за Великден, тапи по шосетата от ремонти (Схема)

390 000 българи ще пътуват за Великден. 

280 000 от тях ще кръстосват страната, 110 000 стягат куфари за чужбина. Отделно към 120 000 чужденци ще дойдат у нас за Възкресение, прогнозира Румен Драганов, директор на Института за анализи и оценки в туризма. Така за празника се очаква да пътуват общо към 510 000 души. 

Най-натоварени се очаква 390 000 българи ще пътуват за Великден. 280 000 от тях ще кръстосват страната, 110 000 стягат куфари за чужбина. Отделно към 120 000 чужденци ще дойдат у нас за Възкресение, прогнозира Румен Драганов, директор на Института за анализи и оценки в туризма. Така за празника се очаква да пътуват общо към 510 000 души. Най-натоварени се очаква

Отлагат ремонта на гарите в Стара Загора и Шумен

След като България бе осъдена през февруари заради това, че не използва по предназначение парите от инфраструктурните такси, държавата няма как да осигури средствата, предвидени за ремонт на гарите в Стара Загора и Шумен през тази година. Той ще бъде отложен за 2015-2016 година. Парите от таксите трябвало да отиват само за ремонти на железопътното След като България бе осъдена през февруари заради това, че не използва по предназначение парите от инфраструктурните такси, държавата няма как да осигури средствата, предвидени за ремонт на гарите в Стара Загора и Шумен през тази година. Той ще бъде отложен за 2015-2016 година. Парите от таксите трябвало да отиват само за ремонти на железопътното

Война между НАТО и Русия няма да има

България не се чувства застрашена, заяви Вигенин


Годеникът на дъщерята на Кърт Кобейн се оказа негово копие

/КРОСС/ Единствено дете на покойния Кърт Кобейн, Франсис Бийн днес е на 21 години и освен с обещаваща кариера на художник, може да се похвали и с годеник в лицето на музиканта Исая Силва. Интересна подробност обаче е, че външният вид на Исая удивително много напомня на този на самия Кобейн. Дългата до раменете коса и жилетката доста напомнят за визията на легендарния музикант. Двамата влюбени бяха забелязани по време на музикалния фестивал „Коачела". Което пък е поредното доказателство в подкрепа на тезата, че повечето жени търсят в мъжа до себе си черти, подобни на тези на бащите им.  

Цитат на деня: Русия действа в Украйна, както някога във Виетнам


"Достатъчно е да се сетим за Виетнам. Ние изгубихме там хиляди хора, но кой въоръжаваше виетнамците? Руснаците. Те не виждаха в това нищо лошо, тъй като виждаха в него своя геополитически интерес."

Такъв паралел направи бившият съветник на Белия дом по въпросите на националната сигурност и известен американски анализатор Збигнев Бжежински по повод събитията в Източна Украйна от последните дни. Пред Си Ен Ен той разви тезата, че Западът трябва да предостави военна помощ на Киев,...

Данъкоплатците вече няма да спасяват банките в затруднено положение

Две от мерките са свързани с банките в затруднено положение

Шефът на "Газпром": Няма да създаваме проблеми на европейските потребители

Шефът на Шефът на "Газпром" Алексей Милер е уверил еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, че руската компания е надежден доставчик на газ за европейския пазар и ще остане такъв занапред, съобщи Ройтерс, като се позова на изявление на "Газпром". Предвид политическия спор с Киев и Запада, Русия заплаши да намали газовите доставки за транзитната държ

Обраха първите круизни туристи във Варна

Джебчийски набег забави с 3 часа отплаването на първия за този сезон пасажерски кораб - "MSC Sinfonia". В понеделник призори лайнерът под панамски флаг акостира на прясно боядисаната в бяло Морска гара с 1500 чужденци. Визитата му бе заявена извънредно преди дни, след като корабособственикът промени маршрутите на двата си круиза в Черно море - през Джебчийски набег забави с 3 часа отплаването на първия за този сезон пасажерски кораб - "MSC Sinfonia". В понеделник призори лайнерът под панамски флаг акостира на прясно боядисаната в бяло Морска гара с 1500 чужденци. Визитата му бе заявена извънредно преди дни, след като корабособственикът промени маршрутите на двата си круиза в Черно море - през

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване