Кийра Найтли с все по-тънка талия. Вижте снимки

Кийра Найтли се „свива“! Кльощавата звездата изглежда по-тънка отвсякога, коментира изданието toofab.com.
В събота вечер Кийра бе засечена на премиерата на последния си филм Кийра Найтли се „свива“! Кльощавата звездата изглежда по-тънка отвсякога, коментира изданието toofab.com. В събота вечер Кийра бе засечена на премиерата на последния си филм "Започнете отново" , където бе облечена в спортна рокля Chanel с пристегната тънка талия. Това не е първият път, в който актрисата използва илюзията на дрехите,

Петокласничка намери голяма сума пари и ги върна: Никога не бих ги задържала

Петокласничка намери голяма сума пари в Кюстендил и ги върна. Собственичката благодари на нея и полицията, съобщи Дарик.
Петокласничка намери голяма сума пари в Кюстендил и ги върна. Собственичката благодари на нея и полицията, съобщи Дарик. "Никога не бих задържала тези пари, защото те могат да са за спешен случай на собственика на портфейла. Така са ме възпитали моите родители", заяви 11-годишната Виктория Нешева. Портмонето е на Роза Зашева,

LG G2 Mini вече и в България

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представи първия си "компактен" смартфон от G серията, който в началото на май месец ще бъде в търговската мрежа и в България. G2 Mini бе представен за първи път през февруари на световния конгрес за мобилни технологии Mobile World Congress в Барселона. Той съчетава изключителен дизайн с премиум UX функциите на първокласния модел LG G2 в по-малък размер. G2 Mini е най-малкия смартфон от G серията на LG и продължава наследството от новаторски дизайн на Rear Key и минималистичния стил, първо въведени в LG G2. 4,7-инчовият IPS дисплей и and 2,440mAh батерия допълват мощния четири-ядрен процесор и операционната система Android 4.4 KitKat OS за цялостно мултимедийно преживяване. G2 Mini се предлага във версии LTE и 3G и е перфектното устройство за клиенти, които искат да закупят по-висок клас телефон от средния сегмент или по-нов модел смартфон. G2 Mini се предлага с функцията Knock CodeTM, която дава възможност на потребителите да включат и отключат техните LG смартфони чрез „потупване" на персонализиран модел върху дисплея на телефона. Knock CodeTM предлага по-висока надеждност, тъй като схемата за отключване може да се състои от поредица от две до осем натискания, което създава повече от 80,000 възможни комбинациии. Knock CodeTM може да бъде въведен на която и да е област от дисплея и това улеснява работата с една ръка

Откриха и удавеното дете

Хасково/КРОСС/Тялото на 4-годишното дете, което се удави заедно със семейството си край село Винево, бе открито от водолази в язовир Родопи. Издирването на дядото на малкото дете продължава. Вчера бе намерено тялото на майката - д-р Ширин Рамаданова. В операцията се включиха водолази, оперативни групи, спасителни екипи, огнеборци и полиция. Нивото на язовира е спаднало с близо 1,5 м.    

1 500 паунда на месец за месари в Англия

Английският работодател „Dunbia” набира чрез Агенцията по заетостта кандидати за работа като месари–обезкостители. Работата се състои в обработка, обезкостяване и нарязване на телешко и свинско месо. Местоработата е в областта Ланкашир, Северозападна Англия. Началното брутно възнаграждение е от 1 518 британски лири на месец при пълно работно време. Английският работодател „Dunbia” набира чрез Агенцията по заетостта кандидати за работа като месари–обезкостители. Работата се състои в обработка, обезкостяване и нарязване на телешко и свинско месо. Местоработата е в областта Ланкашир, Северозападна Англия. Началното брутно възнаграждение е от 1 518 британски лири на месец при пълно работно време.

Е-обучение вече и в Икономически Университет Варна

Центърът е на стойност 700 хил. лв. и разполага с две тестови и три компютърни зали


Само Островите Кук отмират по-бързо от България, намалели сме с 21%

Само Островите Кук отмират по-бързо от България, а страните, които губят население са само от бившия соцлагер и няколко екзотични островчета.
Това показва демографска карта, направена от икономиста на "Блумбърг" Майкъл МакДоноу.
На нея са отбелязани страните, които имат спад в броя на населението си от 1990 г. насам. Само Островите Кук отмират по-бързо от България, а страните, които губят население са само от бившия соцлагер и няколко екзотични островчета. Това показва демографска карта, направена от икономиста на "Блумбърг" Майкъл МакДоноу. На нея са отбелязани страните, които имат спад в броя на населението си от 1990 г. насам.

Два златни медала за Варна

От доста време насам това не се беше случвало. От един шампионат-два златни медала за варненската борба. На провелото се в Бургас ДП по борба за юноши до 20 г., двата състезатели на клуб „Локомотив`93″ по класическа борба станаха шампиони в категориите си.

Лихвите по потребителските и жилищните кредити се понижават през март

Цената на малките фирмени заеми в лева се покачва, докато на евровите намалява


Неравенството във Видин 3 пъти по-голямо, отколкото в Благоевград

Cтрува си да се анализират данните за бедността и неравенството по региони в България, защото те водят до интересни изводи. Изчисления на Института за пазарна икономика сочат много ясна връзка между заетостта, от една страна, и бедността и неравенствата, от друга.
Линията на бедност е индивидуална за всяка област, Cтрува си да се анализират данните за бедността и неравенството по региони в България, защото те водят до интересни изводи. Изчисления на Института за пазарна икономика сочат много ясна връзка между заетостта, от една страна, и бедността и неравенствата, от друга. Линията на бедност е индивидуална за всяка област,

Прокуратурата, МВР и ДАНС гаранти за свободата на избора на 25-и май

Щели да се фокусират върху предотвратяване на натиска върху социално слаби хора

Какво се случва с изборния референдум

"Кратко напомняне" за предложения от президента референдум с въпроси, касаещи изборното законодателство, изпратиха в отворено писмо до медиите Ранобудните студенти. "До видния управленчески елит, напомняме Ви, че според чл. 13, ал. 8 на Закона за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление - ЗПУГДВМС - (Закона, познат разговорно като "Закона за референдумите" - бел. ред.), имате два дни да се произнесете с решение на Народното събрание по предложението на Президента за произвеждане на Референдум за изборна реформа", пишат Ранобудните. Те се позовават на текстове, касаещи предложенията за референдуми, постъпили от Инициативни комитети, набрали подписка за допитването. Текстовете не касаят исканията, постъпили от Президентството.  Според българското законодателство липсва краен срок, в който парламентът трябва да се произнесе по искането на президента за референдум. Срок има за инициативни комитети, внесли подписка, като в този случай парламентът трябва да се произнесе до три месеца. Според прависти по искането на президента следва да се приложи и аналогичния текст от закона за референдумите, касаещ подписките. На този текст се позовават и Ранобудните. Според тази хипотеза Народното събрание има два дни, в които трябва да гласува искането на Росен Плевнелиев. Пред OFFNews проф. Георги Близнашки от инициативния комитет за събиране на подписите за референдума обясни, че въпреки забавянето на парламента, събитията са на страната инициаторите на подписката. Това означава, че ако парламентът се произнесе до юни, има вероятност референдумът да бъде насрочен до окотмври, а не през лятото, когато ще има ниска активност. Президентът Росен Плевнелиев внесе искането си за произвеждане на допитване по изборното законодателство на 30 януари. На 26 февруари Комисията по правни въпроси в парламента гласува и отхвърли искането на държавния глава. Представителите на управляващото мнозинство в правната комисия изтъкнаха, че би било по-практично гласуването в пленарна зала по предложението на Плевнелиев да бъде отложено, с оглед на факта, че тогава течеше гражданска подписка за допитване със същите въпроси.  Инициативният комитет на проф. Близнашки внесе подписката си за произвеждането на референдум по изборното законодателство на 10 март. Тогава Близнашки призова да се извърши бърза проверка на подписите в рамките на 10 дни, за да може парламентът да гласува възможно най-скоро и референдумът да се проведе заедно с предстоящите европейски избори. Предложението му обаче не бе прието. Народното събрание трябва да се произнесе по въпроса в тримесечен срок, който изтича на 10 юни.

Бисер Петков: Няма да има дефицит в бюджета за пенсии

Националният осигурителен институт не очаква дефицит в бюджета за пенсии, въпреки по-големия брой желаещи да се пенсионират. От началото на годината молби за това са подали два пъти повече хора в сравнение със същия период на 2013-та.

Германия се дистанцира от Шрьодер – празнувал с Путин

Шрьодер не представлява германското правителство, заяви висш германски правителствен представител

"Аеросмит" са подготвили изненадващо шоу за България

За първи път у нас ще чуем класики като Love In An Elevator, Dream On, Livin' On The Edge, Walk this Way и Sweet Emotion

Милена Шаркова: Съжалявам, че не дарих органите на Емо

Убитият спецполицай също би искал да спаси нечий друг живот


Вдигат всички учителски заплати с 5 на сто (обновена)

/КРОСС/ Всички преподавателски заплати, а не само на младшите учители, ще бъдат увеличени с 5 процента. Това заяви председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева, като допълни, че тепърва ще се уточнява дали увеличението ще влезе в сила от 1-ви юли или от 1-ви септември. „Синдикатът на българските учители още от месец декември миналата година поиска увеличение в размер на 5 % като направи разчети. Така че ние не отстъпваме от позицията си, не я променяме през ден-два. Ще има увеличение при абсолютно всички учители. В момента се работи и върху колективния трудов договор. В него ще бъде записано това увеличение от 5% и ще бъде за всички учители. Съвсем сигурно е", заяви категорично Такева. Думите й бяха реплика на заявеното преди дни от министъра на образованието и науката Анелия Клисарова, че от първи юли тази година ще има повишение на началната заплата на младите учители до 35 години. На дискусия за необходимите политики и практики за привличането и задържането на млади хора в учителската професиятя посочи, че се обсъжда се увеличението да бъде между 30 и 50 лева. Сега началните заплати на младите учители в училищата са различни - има заплати от 450 лева и от 500 лева за младите педагози, но те се определят от училищните директори, каза още министър Клисарова

Вдигат всички учителски заплати с 5 на сто (обновена)

/КРОСС/Всички преподавателски заплати, а не само на младшите учители, ще бъдат увеличени с 5 процента. Това заяви председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева, като допълни, че тепърва ще се уточнява дали увеличението ще влезе в сила от 1-ви юли или от 1-ви септември. Думите й бяха реплика на заявеното преди дни от министъра на образованието и науката Анелия Клисарова, че от първи юли тази година ще има повишение на началната заплата на младите учители до 35 години. На дискусия за необходимите политики и практики за привличането и задържането на млади хора в учителската професиятя посочи, че се обсъжда се увеличението да бъде между 30 и 50 лева. Сега началните заплати на младите учители в училищата са различни - има заплати от 450 лева и от 500 лева за младите педагози, но те се определят от училищните директори, каза още министър Клисарова. на конференция за ролята на семейството, образованието и религията при формиране на гражданско общество, която се проведе днес в София, председателят на парламентарната просветна комисия Ваня Добрева заяви, че ще настоява догодина за образование да бъдат отделени 4 на сто от БВП. В Европа трябва да се възроди мисленето за образованието като за благо, да се финансира и развива повече, призова червената депутатка. Тя наблегна на социалната роля на образованието като фактор за преодоляване на неравенствата в икономически план

Вдигат всички учителски заплати с 5 на сто

/КРОСС/Всички преподавателски заплати, а не само на младшите учители, ще бъдат увеличени с 5 процента. Това заяви председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева, като допълни, че тепърва ще се уточнява дали увеличението ще влезе в сила от 1-ви юли или от 1-ви септември. Думите й бяха реплика на заявеното преди дни от министъра на образованието и науката Анелия Клисарова, че от първи юли тази година ще има повишение на началната заплата на младите учители до 35 години. На дискусия за необходимите политики и практики за привличането и задържането на млади хора в учителската професиятя посочи, че се обсъжда се увеличението да бъде между 30 и 50 лева. Сега началните заплати на младите учители в училищата са различни - има заплати от 450 лева и от 500 лева за младите педагози, но те се определят от училищните директори, каза още министър Клисарова. Председателят на парламентарната просветна комисия Ваня Добрева заяви, че ще настоява догодина за образование да бъдат отделени 4 на сто от БВП.  

Откриха тялото на 4-годишния Мерт след наводнението в с. Винево

Тялото на 4-годишния Мерт беше открито от спасителните екипи, които пети ден продължават операцията по издирването на изчезналите край село Винево. В четвъртък четирчленното семейство Рамадан изчезна в пороя, при опит да премине през мост. От пътувалите в колата, която бе открита празна и смачкана, досега са намерени телата на две жени - 30-годишната д-р Ширин Рамадан, майка на детето, и бабата Ресмие. Според местните власти причината да се стигне до трагичния развой е нещастно стечение на обстоятелтвата. Колата на семейството преминала през моста в момент, в който приливната вълна била най-голяма. Така колата била отнесена, а не пропаднала заради срутване на моста.  Тялото на детето е открито в средата на язовира, преди около 40 минути, от водолази. Очаква се погребението да бъде днес следобед. Продължава издирването на тялото на възрастния мъж. Продължава работата на близо 150 души - пожарникари, спасители, жители на селото.

Няма чудо! Намериха и малкия Мерт, удавен от потопа

Водолази откриха тялото на 4-годишния Мерт в язовира край Винево. То е намерено в средата на язовир Родопи.

Проверяват ученическите автобуси

ИА „Автомобилна администрация“ проведе специализирана проверка за техническата изправност на автобусите, които се използват за превоз на деца и...

Гърция подготвя законодателни промени, за да спре привилегиите на синдикалистите


Край на привилегиите на синдикалистите в Гърция предвиждат законодателни промени, подготвяни от министерството на труда в страната, които се очаква да бъдат реализирани до края на годината, съобщава вестник "Етнос", цитиран от БТА.

Законът за синдикалното движение не е променян от 32 години насам. Предлага се да се смени и начинът на финансиране на синдикалните сдружения, а профсъюзите са изправени пред опасността от раздробяване на профсъюзното движение, отбелязва изданието.

Няма да има дефицит в бюджета за пенсии, категорични са от НОИ

/КРОСС/ Националният осигурителен институт не очаква дефицит в бюджета за пенсии, въпреки по-големия брой желаещи да се пенсионират. От началото на годината молби за това са подали два пъти повече хора в сравнение със същия период на 2013-а. По-големият брой от желаещите да се пенсионират тази година е очакван и това е заложено в бюджета на Държавното обществено осигуряване, посочи управителят на НОИ Бисер Петков и добави: Предвиден е един допълнителен разход и няма никакви опасения, че това ще доведе до допълнителен дефицит, повече от планирания. Данните за първото тримесечие показват по-малък от планирания разход във фонд "Пенсии" с 25,7 млн. лева. В бюджета за тази година са предвидени 45,5 милиона лева повече само заради замразяването на условията за пенсиониране. Този средногодишен брой пенсионери, на база на който е разчетен бюджетът на ДОО, е 2 милиона и 195 хиляди лева. Не очаквам да са повече, очаквам да са в рамките на планирания средногодишен брой, смята Бисер Петков. Той не коментира дали бюджетът на НОИ ще има възможността да поеме допълнителен разход за обезпечаването на майчинството в рамките на още шест месеца - мярка, която вчера поискаха синдикатите, но уточни, че предложението тепърва ще се обсъжда в Националния съвет за тристранно сътрудничество.  

Откриха трето тяло след наводненията във Винево - на 4-годишното дете

Откриха трето тяло след наводненията край хасковското село Винево. Около 11:30 часа водолази са намерили трупа на четиригодишното дете, което стана жертва на водната стихия заедно с майка си, баба си и дядо си, съобщи Нова телевизия.
Тялото на момчето е открито на около 150 метра от мястото, където вчера беше намерен трупът на майката. Откриха трето тяло след наводненията край хасковското село Винево. Около 11:30 часа водолази са намерили трупа на четиригодишното дете, което стана жертва на водната стихия заедно с майка си, баба си и дядо си, съобщи Нова телевизия. Тялото на момчето е открито на около 150 метра от мястото, където вчера беше намерен трупът на майката.

Оттеглиха обвиненията към Барса по трансфера на Неймар

Испанската футболна федерация сне обвиненията към Барселона по трансфера на Неймар. След направеното разследване не бяха открити нередности и така няма да има никакви санкции за каталунците. През февр...

Вилмотс повика Янузай за лагерите на Белгия

Атакуващият полузащитник на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай бе повикан от селекционера на Белгия Марк Вилмотс в предварителната група за световното първенство. Отборът на Белгия ще проведе два лагера &...

Харчим най-малко в ЕС за издържка на затворниците

Грижата за затворниците не е първа за България. Страната ни е на последно място в ЕС по средства, отделяни за издръжката на лишените от свобода. Дневно за един затворник се харчат 3,12 евро, показва д...

Стоянович да се яви на детектор на лъжата за Божурище, искат от ГЕРБ

Министърът на културата Петър Стоянович да се яви на детектор на лъжата, за да отговори дали върху него е упражняван натиск във връзка с решението за сключване на споразумение с "Индустриален ...

Ползваш Internet Explorer? Хакерите те дебнат!

Microsoft предупреди клиентите си за опасности в сигурността при използването на търсачката Internet Explorer.

Бен Афлек се опитва да спре пушенето

Американската звезда Бен Афлек се опитва да откаже пушенето, заради което се залавя с повече домакинска работа, пише „Контактмюзик“.Режисьорът на филма "Арго" иска да преодолее зависимостта си към никотина, след като съпругата му Дженифър Гарнър, от която има две дъщери - 8-годишната Вайълет и 5-годишната Серафина, и двегодишен син Самюъл, Американската звезда Бен Афлек се опитва да откаже пушенето, заради което се залавя с повече домакинска работа, пише „Контактмюзик“.Режисьорът на филма "Арго" иска да преодолее зависимостта си към никотина, след като съпругата му Дженифър Гарнър, от която има две дъщери - 8-годишната Вайълет и 5-годишната Серафина, и двегодишен син Самюъл,

Хващат по интернет колите без данък

Колите, за които не е платен данък, вече няма да могат да минават на годишен технически преглед (ГТП). Проверката в пунктовете за ГТП дали за автомобила е платен данък вече ще става по електронен път чрез достъп до базата с данни за внесени налози в общините.

"Гражданско присъствие" пред парламента за закона за Черноморието

 Еколози се събират днес пред парламента на "гражданско присъствие", докато депутатите ще обсъждат и гласуват промени в Закона за устройство на Черноморското крайбрежие.

Протестът е под наслов "Парламентът под око! Гражданско присъствие за спасяване на Черноморието" и е обявен за 12 ч. до 19 ч. Депутатите започват работа в 13 ч., като имат три точки в дневния ред - законът, касаещ Черноморието, е втора точка.

Еколозите настояват за промени, които ще спрат застрояването на плажната ивица и няма да позволяват занапред казуси като "Карадере". 

Текстовете, които те предложиха на депутатите, забраняват строителство в онези територии от зони А и Б на Черноморското крайбрежие, които съвпадат със защитени зони от екомрежата "Натура". 

Тези текстове обаче бяха отхвърлени от парламентарните комисии по регионално развитие и околна среда. Промените, които се готвят да гласуват депутатите, касаят предимно концесиите на плажната ивица.

Това не кореспондира с предизборните обещания на лидера на БСП Сергей Станишев, че няма да позволи застрояване на Черноморското крайбрежие.

На 30 април е денят на свободата от правителството, за отработване остават 5 дни


Точно до 30 април ще работят българите, за да си платят данъците през 2014 година. Образно казано това е денят, в който гражданите ще спрат да работят за правителството и ще започнат да работят за себе си, показват изчисленията на Института за пазарна икономика.

Датата е фигуративна и показва кога държавната хазна ще се попълни, ако всичко изработено бъде моментално изземвано от държавата. В България това се нарича Ден на свобода от правителството, а по-света е известна като Tax...

Вдигат паметник на Георги Калоянчев в Бургас

В Морската градина на Бургас ше бъде поставен бронзов паметник на великия български актьор Георги Калоянчев, съобщиха от общината. Проектът е на скулптора проф. Георги Чапкънов, а изграждането е инициирано от Асоциацията, основана в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата Монументът се поставя в Бургас, тъй като тове е и родното място на Георги Калочнчев. Роденият през 1925 г. артист почина през 2012 гогидина и остави зад себе си изиграни великолепни роли в "Бай Ганьо тръгва по Европа" (1991), "Неочаквана ваканция" (1981), "Бон шанс, инспекторе!" (1983) и много други.

Румен Йончев: У нас бедните субсидират милионерите

Схемата за разпределение на парите за земеделие е сбъркана
Водената до момента регионална политика е сбъркана. У нас механично е пренесен моделът на регионално развитие и подпомагане на селските райони. Той е разработван оригинално за Западна Европа, където съществува една съвсем друга структура на обществото. Схемата за разпределение на парите за земеделие е сбъркана Водената до момента регионална политика е сбъркана. У нас механично е пренесен моделът на регионално развитие и подпомагане на селските райони. Той е разработван оригинално за Западна Европа, където съществува една съвсем друга структура на обществото.

Подготовката за олимпиадата в Рио е по-лоша дори от Атина 2004


Подготовката за олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 г. е най-лошата, която е виждана някога, обяви вицепрезидентът на МОК Джон Коутс. 

Австралиецът каза, че МОК е предприел "безпрецедентни" мерки, като е изпратил експерти в организационния комитет, за да гарантират, че нещата се случват.

"Ситуацията е критична. Мисля, че е по-лоша от Атина (през 2004 г.). Това е най-лошото, което съм виждал", заяви той. 

Новината идва в момент, в който Бразилия бърза да...

Откриха тялото на 4-годишното дете край Винево

Откриха трето тяло след наводненията край хасковското село Винево. Около 11:30 часа водолази са намерили трупа на четиригодишното дете, което стана жертва на водната стихия заедно с майка си, баба си и дядо си, съобщи Нова телевизия.
Тялото на момчето е открито на около 150 метра от мястото, където вчера беше намерен трупът на майката. Откриха трето тяло след наводненията край хасковското село Винево. Около 11:30 часа водолази са намерили трупа на четиригодишното дете, което стана жертва на водната стихия заедно с майка си, баба си и дядо си, съобщи Нова телевизия. Тялото на момчето е открито на около 150 метра от мястото, където вчера беше намерен трупът на майката.

До 30 април работим за държавата

Българите ще изработят средно по 228 млн. лв. за един календарен ден


Само Островите Кук отмират по-бързо от България, от 1990 г. сме намалели с 21%

Само Островите Кук отмират по-бързо от България, а страните, които губят население са само от бившия соцлагер и няколко екзотични островчета.
Това показва демографска карта, направена от икономиста на Само Островите Кук отмират по-бързо от България, а страните, които губят население са само от бившия соцлагер и няколко екзотични островчета. Това показва демографска карта, направена от икономиста на "Блумбърг" Майкъл МакДоноу. На нея са отбелязани страните, които имат спад в броя на населението си от 1990 г. насам.

Румен Йончев: У нас бедните субсидират милионерите

Схемата за разпределение на парите за земеделие е сбъркана
Водената до момента регионална политика е сбъркана. У нас механично е пренесен моделът на регионално развитие и подпомагане на селските райони. Той е разработван оригинално за Западна Европа, където съществува една съвсем друга структура на обществото. Схемата за разпределение на парите за земеделие е сбъркана Водената до момента регионална политика е сбъркана. У нас механично е пренесен моделът на регионално развитие и подпомагане на селските райони. Той е разработван оригинално за Западна Европа, където съществува една съвсем друга структура на обществото.

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Ето съдържанието на обедната емисия:

Работодателите няма да направят компромис с допълнителния 6 месечен отпуск след майчинство, който предлагат от КНСБ.

Сепаратисти взеха за заложници четирима участници в проукраински митинг в Донецк.

Четиримата основни кандидати за председател на Европейската комисия участваха в първия по рода...

Затягат контрола на автобусите и такситата по празниците

Инспекторите ще са съсредоточени по автогари и жп гари

Могат ли студентите да бъдат промяната

/КРОСС/Дискусия на тема "Могат ли студентите да бъдат промяната?" ще се проведе утре от 18.30 часа в аулата на Софийски университет "Свети Климент Охридски".  За събитието организаторите посочват във "Фейсбук": Активно гражданското общество в България вече има. Протестът се превърна в процес и увлече стотици млади и активни хора, които в момента са част от будната критична маса в България. Девет месеца по-късно обаче политическата и обществена криза продължават да тресат държавата из основи. След многото хвърлена енергия, според нас е нужно да седнем и да поговорим. Заповядайте на 30 април, сряда, ще си говорим: За протестите - техните плюсове и минуси, постигнато и непостигнато, чуваемост, обществена полза и значение. За актуалната политическа обстановка - какъв е пътят, който се чертае пред България, какви са възможностите да му се влияе. За гражданското общество и пътят пред него - препятствията, които преодоля и трудностите, с които тепърва трябва да се справи. Апатията, незаинтересоваността, неинформираността и начините да се справим с тях. За студентите и могат ли ТЕ да бъдат промяната. Могат ли те бъдат тези, които да поведат нежеланото настояще в посока на желаното бъдеще и как. Поканата е за всички студенти и заинтересувани граждани. С изричната забрана да се прокламират партийни пристрастия. Снимка: "Булфото"; всички права запазени 

Startup Weekend Varna, или 54 часа за старт на моя бизнес

Тази година към формата има по-силен интерес от страна на венчър фондове


Трета победа за Нети в „Като две капки вода”

Нети като Барбара Стрейзънд извоюва трета победа в "Като две капки вода". До последно журито и участниците посочиха за свой фаворит Стефания като Стенли, но зрителите решиха дуела и Нети се оказа техен фаворит.
Веднага след тях позиция в класацията зае Неве за образа й на 100 кила - най-доброто превъплъщение на сцената на "Като две капки вода" Нети като Барбара Стрейзънд извоюва трета победа в "Като две капки вода". До последно журито и участниците посочиха за свой фаворит Стефания като Стенли, но зрителите решиха дуела и Нети се оказа техен фаворит. Веднага след тях позиция в класацията зае Неве за образа й на 100 кила - най-доброто превъплъщение на сцената на "Като две капки вода"

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване