12/05/14 12:42
(http://noresharski.com/)

Noresharski.com с награда от престижния журналистически конкурс „Валя Крушкина“

Ще започнем с благодарност. Благодарим на всички, които през последната година и половина повярваха в NOрешарски като истински проект за независима гражданска журналистика. Благодарим на тези близо 45 хиляди, които ни подкрепиха във Facebook; на онези близо 900 хиляди души, които са посетили сайта noresharski.com от неговото създаване в началото на юли 2013; на дарителите, благодарение на които направихме разследванията и особено това за имотите на Делян Пеевски; на журито на журналистическия конкурс „Валя Крушкина – журналистика за хората” – Вяра Анкова, Радослав Янкулов, Стояна Георгиева, Владимир Йончев, Калин Първанов, Николина Димитрова, Пролет Велкова, Даниел Чипев, Силвия Великова, Росен Цветков, Полина Паунова и Петьо Цеков, които оцениха всичко изброено досега и ни присъдиха наградата в категория „Онлайн медия“.

Благодарим за тази награда и я приемаме като едно най-големите признания за направеното от екипа, защото се прекланяме пред Валя Крушкина като журналист и човек. Гордеем се, че сме правили всичко в този сайт по правилата на истинската журналистика и уважението към фактите. Това е и най-добрата защита във всички дела, сигнали и разследвания, които сега ни остават в наследство.

Не се учудваме на реакциите в отделни медии и странните „пропуски“ за тази награда в отразяването на наградените участници. Те отразяват зависимости, които отдавна са известни. Въпросът е кой как ще остане записан в една от най-срамните страници в историята на българската журналистика. Ние знаем, че сме от вярната страна.

The post Noresharski.com с награда от престижния журналистически конкурс „Валя Крушкина“ appeared first on Noresharski.com.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване