06/01/16 07:09
(http://www.klassa.bg/)

Лекари правят детско парти за хлапета от социален дом

 Детско парти с много игри на открито организират лекарите и медицинския персонал от Александровска болница за хлапетата от социалния дом „Свети Иван Рилски”. Градинското увеселение, което ще бъде в парка на болницата ще бъде на 1 юни по повод Деня на детето, съобщиха от лечебното заведение. То се организира от фондация „Направи добро – Александровска” и ще започне в 12 часа.

От село Разлив, община Правец, където се намира домът ще пристигнат 43 деца на възраст от 8 до 18 години. Групата ще бъде посрещната от медицинските сестри на болницата, които ще разведат децата и тийнейджърите из някои от клиниките и ще им разкажат за историята и дейностите на болницата и какво е да се работи на такова място.

Освен вкусотии за празника, медиците от Александровска болница са подготвили кътове със забавни игри. С дарения от работещите в болницата лекари, сестри, санитари и администрация за всеки малчуган и юноша е осигурен персонален подарък, който ще включва спортни обувки, спортен екип и много лакомства.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване