06/02/16 21:08
(http://www.klassa.bg/)

Дизайнерът Томи Хилфигър открива първата международна изложба на Ролинг Стоунс „Ексхибиционизъм“ в Лондон

 Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corp. (NYSE: PVH), съобщи, че Томи Хилфигър посети откриването на „Ексхибиционизъм“ – първата международна изложба на Ролинг Стоунс в галерия „Саачи“, където дизайнерът се присъедини към членовете на групата Мик Джагър, Кийт Ричърдс, Рони Ууд и Чарли Уотс.

 

Като официален спонсор на облеклата за изложбата Tommy Hilfiger създаде лимитирана колекция дънкови облекла Hilfiger Denim с тениски и якета, декорирани със снимки и емблематичното лого на Ролинг Стоунс – най-разпознаваемото музикално лого в света. Колекцията може да бъде намерена на www.tommy.com в Европа и в централния магазин на Tommy Hilfiger в Лондон и ще бъде достъпна в останалите сайтове на марката и в магазините по света спрямо гастролирането на изложбата.

 

„Невероятно е да работиш с Ролинг Стоунс. През 1999 г. спонсорирахме турнето им, а сега е чест да бъда тук с тях, за да подкрепя „Ексхибиционизъм“ като официален спонсор на облекло”, каза Томи Хилфигър. „Музиката винаги е била един от най-големите ми източници на вдъхновение. Тази изложба е невероятна ретроспекция на една от най-великите рок групи на всички времена“.

 

„Докато подреждахме изложбата, отворихме своите архиви и погледнахме назад към нашите най-добри вещи и спомените ни напомниха за прекрасния живот, който сме имали“, споделят Ролинг Стоунс.

 

„Ексхибиционизъм“ представя музикалното наследство, което е превърнало Ролинг Стоунс от лондонска блус група в началото на 60-те в световен културен феномен. Изложбата включва над 500 редки и оригинални вещи на групата като непоказвани досега принадлежности, инструменти, емблематични костюми, плакати и обложки на албуми, лични дневници, редки записи и уникални видеа.

 

Сред присъстващите на откриването бяха Томи и Дий Хилфигър, Мик Джагър, Кийт Ричърдс, Рони Ууд и Чарли Уотс, музикантите Джеси Ууд, Бил Уайман, Джеймс Бей, Боб и Пикси Гелдоф, моделът Джорджия Мей Джагър, актьорите Джеймс Джагър и Фърни Котън.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване