06/07/16 11:20
(http://www.klassa.bg/)

Езиков център Бизи - Най-добрият избор за Вашето дете!

 Езиков център “Бизи” е създаден като специализиран център за обучение по чужди езици за индивидуална и групова подготовка. Днес качествените езикови курсове при нас са традиция. Предлагат се различни планове на обучение, организирани в различни нива по най-съвременните и ефективни комуникативни системи на английски, испански, немски и италиански език. Обучението се провежда от квалифицирани преподаватели по испански език, английски език, немски език, италиански език и компютърна грамотност. Част от обучението са мултимедийни презнетаций, ролеви игри, видео презентаций, чрез които се набляга на зрителната памет на обучаемите.

Нашият екип е квалифициран, интелигентен и мотивиран в работата си . Целта ни е да предложим качествено и ефективно чуждоезиково обучение за деца, младежи и възрастни. Преподавателите ни са с опит и познания за различните видове системи на обучение и методика на преподаване. Членовете на екипа ни са участвали и управлявали редица проекти с образователна цел - АУПТ, ИСПА, ФАР, ОП"РЧР". Провели сме множество семинари, конференции, фирмени обучения, обучения на деца и младежи. Доказали сме, че преподаването е изкуство, което владеем. Възползвайте се от нашия опит и ни позволете да се погрижим да можете да общувате свободно с всички по света.

Групите за езиково обучение са - от 4 до 8 човека, което позволява индивидуален подход и съобразяване със специфичните потребности на обучаващите се при нас. Обстановката е уютна и комфортна. Разполагаме с множество книги, речници, помагала за допълнителна подготовка, много нагледни материали, постери по англйиски и испански език, а също и с богата електронна библиотека.

МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА: тел. 02/ 897 89 97 и 088 7197591 , :02/416 14 45 , e-mail: busy@busy-bg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване