06/07/16 05:30
(http://www.klassa.bg/)

Футболното лято идва с промоция на интерактивна телевизия, оптичен интернет и телевизор LG от VIVACOM

 Специално за лято 2016 г., което ще премине под знака на най-големите спортни надпревари – Европейското първенство по футбол и Летните олимпийски игри, VIVACOM ще зарадва потребителите с атрактивна оферта за телевизия.

От 1 юни всички клиенти, които активират пакет за оптичен интернет и интерактивна телевизия (DUO: FiberNet + IPTV) с месечна такса от 24.80 лв. ще имат възможност да вземат 32-инчов телевизор LG на изплащане, само за 17.90 лева на месец за срок от две години. Комбинираната оферта включва високоскоростен оптичен интернет до 100 Mbps и над 130 ТВ канала, предоставени чрез най-модерната телевизионна услуга с възможности за слагане на пауза, връщане назад и гледане на архив до 7 дни – VIVACOM IPTV. Благодарение на тези функции, феновете ще могат да се насладят на всички значими моменти от състезанията във Франция и Бразилия, в удобно за тях време. Спортните надпревари ще изглеждат още по-зрелищни на телевизора от LG с екран (81 см) с HD ready и 1366х768 резолюция. Той разполага също с дигитален кабелен и ефирен тунер, както и вход за HDMI и USB.

Повече информация за продуктите и услугите на VIVACOM може да намерите на www.vivcom.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване