06/08/16 08:13
(http://www.klassa.bg/)

Защо не се учи историята на либерал-фашизма?

 В университетите и училищата либерал-фашизмът не се изучава не защото няма достатъчно знания и факти около материята, а защото е идеология на глобализацията, на ТНК и на глобалния хегемон. Защото е властваща идеология, която се налага с бомбардировки и кърваво насилие. Представителите на учебното съсловие не са мързеливи, а повечето се страхуват да загубят своята работа и не желаят да се занимават с тази тема.

Либерал-фашизмът се счита за престъпен от хората по света от много време. Ако на децата им бъдат показани документи, ако се запознаят с потърпевшите от либерал-фашизма в Европа, Америка, Азия, Африка и Австралия, ще разберат какви човеконенавистнически режими властват днес по света. Какви ужасяващи престъпления се извършват днес по света. За това въпросът с либерал-фашизма се избягва да се обсъжда по медиите и учебниците. За това продължава манипулирането и промиването масово на мозъците на децата, а и на някои от техните родители.

Забележка: Не защитавам комунизма. Истината се познава в сравнението. Когато се говори за комунизъм, то трябва да говорим паралелно и за либерал-фашизма. Комунизмът има своите престъпления, но не съм убеден, че престъпленията на либерал-фашизма са по-малки. Напротив, днес престъпленията на либерал-фашизма са рафинирани, чудовищни и нанасят необратими поражения на цялото човечество. Нанасят се необратими ментални и физически поражения на нашите деца.

Коментарът е написан по повод на тази позиция: Защо не се учи историята на комунизма

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване