06/08/16 05:37
(http://www.klassa.bg/)

Ираван Хира е преизбран за председател на Българския форум на бизнес лидерите

 Ираван Хира, генерален директор на „Хюлет-Пакард Ентерпрайс”, бе преизбран за председател на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) по време на годишното Общо събрание на организацията вчера. Карел Крал, регионален мениджър на „ЧЕЗ”, и Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк”, са новите лица в Управителния съвет на Форума. На събитието присъстваха представители на над 30 членове на организацията – част от най-големите и успешни компании в България, а официален гост бе Тим Буйсере, ръководител на търговския отдел в посолството на Великобритания у нас.

„Общността на Българския форум на бизнес лидерите има ключова роля в утвърждаването на  бизнес етиката и корпоративната социална отговорност вече 18 години”, подчерта Тим Буйсере в началото на Общото събрание. „Благодарим за активното ви участие в многобройните проекти на Форума през 2015 г. Вашата подкрепа означава много за нас и е причината да продължаваме да работим, за да постигнем визията си да направим България още по-привлекателна за инвестиции, работа и живот”, приветства присъстващите председателят Ираван Хира. Изпълнителният директор Георги Руйчев отчете дейностите през изминалата година и представи приоритетите за 2016 г.

Делегатите единодушно гласуваха за втори тригодишен мандат на Ираван Хира като председател на УС. Членовете на Форума подкрепиха кандидатурите и на Мария Шишкова, управляващ съдружник на „ЕЙМС Хюман Кепитал и Дейл Карнеги Трейнинг”, Камелия Славейкова, изпълнителен директор на „Шел България”, и Весела Илиева, управляващ партньор на „Юник Естейтс”, чиито мандати също бяха подновени.

Новоизбраните членове на Борда са новият регионален мениджър на „ЧЕЗ” Карел Крал, поел компанията през октомври 2015 г., и Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк”, която наскоро се присъедини към БФБЛ.

Всички те се ангажираха да работят за насърчаването и популяризирането на устойчивите и отговорни практики и етичните стандарти в бизнеса, да подобряват диалога между частния сектор и всички заинтересовани страни, както и да защитават интересите на членовете на организацията. 

Снимка 1: Членове на Борда на БФБЛ (отляво надясно): Камелия Славейкова, Максим Бехар, Мария Шишкова, Ираван Хира, Весела Илиева, Зоя Паунова, Карел Крал

Снимка 2: Британският търговски аташе Тим Буйсере приветства членовете на Форума

Снимка 3: Част от гостите на Общото събрание

За БФБЛ

Лидерският форум обединява организации със споделени ценности, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин. Ние сме платформа за обмяна на добри практики и идеи за развитие на бизнес и социалната среда в България. Ангажираме и приобщаваме ключови фигури от политиката, бизнеса, дипломацията, неправителствения сектор и медиите, за да трансформираме заедно обществото. Визията ни е България да стане добро място за инвестиции, работа и живот. Още на www.bblf.bg.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване