06/14/16 06:39
(http://www.klassa.bg/)

Huawei зарадва 9 ученици, заснемайки красотата на абитуриентските им балове

 – В началото на май Huawei стартира кампания, търсеща различния поглед към красотата, неповторимите емоции и положителното настроение по време на абитуриентските балове. 9 ученици, заявили своето участие на онлайн платформата на кампанията „Красотата е в детайла“, спечелиха професионална фотосесия с новия флагман – Huawei P9. При това, по време на един от най-очакваните дни от живота – абитуриентския бал.

 

Над 200 ученици се включиха в кампанията, но късметът се усмихна на 9 и техните балове бяха заснети с новия флагман P9. Десислава Кьосева спечели страхотния смартфон с двoйна камера, за да преоткрива света около себе си успоредно с житейските уроци. Вторият щастливец – Биляна Гигова, който ще има милиони поводи да изпробва монохромната и цветната камера на Huawei P9, извоюва своята награда, оценявайки публикуваните кадри в „Красотата е в детайла“.

 

Иван Жегов, фотограф с изключителен афинитет към детайла и стремеж към съвършенство на кадъра, реализира впечатляващите фотосесии и засне най-красивите моменти и истории по време на празничните събития. Монохромните снимки на деветимата абитуриенти може да видите тук.

 

Концепцията на нестандартната кампания „Красотата е в детайла“ е провокирана от представения наскоро на българския пазар Huawei P9, който преоткрива смартфон фотографията. Ключът към превъзходните възможности за заснемане на изображения в новия Huawei P9 е дизайнът на двойната камера, който напълно разкрива способностите на оптичните лещи Leica. Цветната камерата улавя цветовете и придава яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли в снимката. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли и постига по-добро качество на изображенията.

 

Huawei P9 съчетава страхотен, гладък дизайн и водеща технология – произведение на изкуството – за да може да промени начина, по който виждаме света.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване