Виктор Орбан: Тръмп е по-добрият избор за Европа и Унгария

http://svetoven.pogled.info/news/75665/Viktor-Orban-Tramp-e-po-dobriyat-izbor-za-Evropa-i-Ungariya

/Поглед.инфо/ Премиерът на Унгария Виктор Орбан смята, че антитерористичните предложения на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп го превръщат в по-добър избор за Европа и за Унгария.

ЕС и Турция: все по-далеч един от друг

http://svetoven.pogled.info/balkani/news/75664/ES-i-Turtsiya-vse-po-dalech-edin-ot-drug

/Поглед.инфо/ Турция въведе извънредно положение и прекрати действието на Европейската конвенция по правата на човека. Брюксел иска да спаси споразумението с Анкара за мигрантите, но действията на президента Реджеп Ердоган будят растяща тревога.

Анкара: Проповодникът Гюлен по-опасен от Бин Ладен

http://svetoven.pogled.info/news/75663/Ankara-Propovodnikat-Gyulen-po-opasen-ot-Bin-Laden

/Поглед.инфо/ В Турция окачествиха живеещият в САЩ ислямски проповедник Фетхуллах Гюлен за по-опасен терористи от Усама бин Ладен, ликвидираният главатар на терористичната мрежа „Ал Кайда“.

Очаква ни гореща неделя, жълт код е обявен в цялата страна

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1594319

Жълт код за потенциално опасно горещо време е обявен за територията на цялата страна и за 24 юли, неделя. Това сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН). Потенциално опасно горещо време с високи температури, около и над 35 градуса, е обявено във всички 28 области в цялата страна. Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб изток-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 30 - 31 градуса. Температурата на морската вода ще е 26 градуса. В...

Орбан: Европа е вече само регионален играч

http://svetoven.pogled.info/evropa/news/75662/Orban-Evropa-e-veche-samo-regionalen-igrach

/Поглед.инфо/ Европа е вече само регионален играч, а замяната на националните с наднационалните ценности беше грешка. Това заяви унгарският премиер Виктор Орбан в румънския град Беиле Тушнад на летен семинар за унгарските малцинства.

Днес да почерпят

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5662225

Андрей Дреников, композитор и цигулар, 66 г.
Асен Гаргов, композитор, 67 г.
Проф. дин Валерия Фол, учен - траколог.
Георги Търновалийски, депутат от БСП лява България в 43 НС, 53 г.
Здравка Ефтимова, писателка и преводачка.
Зинаида Златанова, бивш вицепремиер и министър на правосъдието.
Иван Иванов, председател на КЕВР, 71 г.
Андрей Дреников, композитор и цигулар, 66 г. Асен Гаргов, композитор, 67 г. Проф. дин Валерия Фол, учен - траколог. Георги Търновалийски, депутат от БСП лява България в 43 НС, 53 г. Здравка Ефтимова, писателка и преводачка. Зинаида Златанова, бивш вицепремиер и министър на правосъдието. Иван Иванов, председател на КЕВР, 71 г.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване