08/13/16 07:32
(http://www.klassa.bg/)

Важно за всички жители и гости на София!

 Въвежда се временна организация на движението за изграждането на метрото при бул. „Пенчо Славейков” между и бул. „Прага“ и ул. „Стрешер”, съобщиха от пресцентъра на Столична община. От 00.00 часа на 13 август до 04.00 часа на 15 август се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Пенчо Славейков” между и бул. „Прага“ и ул. „Стрешер”. Това се налага във връзка с изграждането на тръбно-кабелни и водопроводно пресичания. 
За същия времеви период от 13 август до 4.30 часа на 15 август се променят маршрутите на автобусни линии №№ 260 и 604, както следва: 

Автобуси № 260 – в посока кв. „Горна баня – от бул. „Прага” по временната връзка на ул. „Св. Г. Софийски”, ул. „Св. Г. Софийски”, надясно по бул. „Акад. Ив. Е. Гешов”, наляво по бул. „Цар Борис ІІІ” и по маршрута си. В обратна посока маршрута не се променя. 

Автобуси № 604 – в посока ж.к. „Дружба” – от локалното пътно платно на бул. „Ген. Е. И. Тотлебен” в посока център надясно по ул. „Константин Иречек”, надясно по ул. „Св. Г. Софийски” и по маршрута си. В обратна посока маршрута не се променя. 

Автобусите ще спират по променените маршрути на всички съществуващи спирки.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване