08/25/16 18:30
(http://www.klassa.bg/)

Новият дигитален помощник

 Всеки ден се стремим да прекарваме повече време със семейството и приятелите си или да спортуваме и отпочиваме добре. За съжаление, поради работното натоварване става все по-сложно да се подържа ежедневен баланс. Полезните аксесоари, които помагат за постигане на равновесие между работата и свободното време, стават важни за нас, като допринасят за ефективността и точността ни и предоставят повече време за срещи с приятели или забавни игри с децата ни.   
Huawei създава продукти, които помагат за поддържане на правилния баланс между работата и свободното време. Huawei Watch определено е устройство, което може да изненада с полезността, която носи – най-вече за ежедневните бизнес активности.
С Huawei Watch денят ни е много по-приятен още от сутринта. Ако го носим и през нощта, на разсъмване часовникът може да ни събуди с приятни вибрации вместо с гръмка аларма, напомняща стар будилник.
Умното устройство е полезно и при редовен джогинг преди работа, като следи сърдечния ритъм и броя направени стъпки. Така може да оставим смартфона си на безопасно място у дома, а резултатите от тренировката ще бъдат запаметени в часовника. Huawei Watch автоматично ще изчисли броя на изгорени калории по време на заниманието.
 
Графикът с работни срещи е едно от най-важните неща в офиса. С Huawei Watch никога няма да закъснявате за някоя от тях. Чрез дисплея на часовника (1.4-инчов AMOLED) имате достъп до личния си календар и график за деня. Нежна вибрация напомня за предстоящи съвещания, конферентни разговори или работни срещи със служители. 
Но има още много други полезни функции, с които часовникът ще улесни живота ни. С нарастващата популярност на социалните медии и имейл кореспонденциите все по-често сме затрупани от уведомления за новости, част от които важни за бизнеса. Huawei Watch може да бъде перфектен помощник и да филтрира бързо наистина нужните новини и да игнорира по-малко значимите. Благодарение на тази функционалност може да спестим малко свободно време и да го инвестираме в по-приятни занимания. Лесно може да конфигурираме приложението Android Wear, инсталирано на часовника, така че то да „разбира“ кои уведомления трябва да бъдат показани на дисплея на умното устройство и кои не.
  
Huawei Watch може директно да набере номер от телефонния указател, може да отхвърля или да приема входящи повиквания. Все пак трябва да бъдем близо до нашия смартфон, но не е необходимо да го използваме – може да отговорим на входящи повиквания през часовника си като Джеймс Бонд.
 
 
 
Докато сме в командировка, Huawei Watch ще бъде верният ни помощник. Часовникът е съвместим с Google Maps и може да покаже как да стигнем до срещата с клиент, ако посещаваме даден град за първи път. Също така аксесоарът ще дава информация за прогнозата за времето в района. Когато сме на път, на дисплея може да се показва както местното време, така и колко часа е вкъщи.
Huawei Watch е чудесен аксесоар, пасващ към елегантен костюм. Дизайнът наподобява този на изисканите швейцарски часовници. Това, което го прави даже по-добър, е фактът, че по всяко време можете да промените визията на цифровия дисплей. Само за секунди елегантният изглед може да се трансформира, така че да пасва на приключенския ви дух  или да е подходящ за игра на голф.
 
  
Каишката или верижката на часовника се сменят лесно, а корпусът е направен от висококачествена неръждаема стомана. Самият дисплей е от сапфир и удароустойчиво стъкло. Така устройството има издръжливостта и високото качество, присъщо на смартфон.
 
 
Huawei Watch е съвместим със смартфоните Huawei P9 и P9 Lite, но може да работи и с всеки друг смартфон. Благодарение на 300 mAh батерия аксесоарът може да се използва почти два дни с едно зареждане. Часовникът позволява да бъде свързан към WiFi мрежа и Bluetooth. Така че той е не само елегантно бижу, но и уникално високотехнологично устройство. 
Само след няколко дни ползване Huawei Watch ще се превърне в любима джаджа. Страхотното устройство е полезно през целия ден и помага да организираме времето си още по-добре, да работим по-ефективно и бързо. Huawei Watch се грижи за графика, имейлите и новостите в социалните медии. Смарт аксесоарът е верният асистент за сутрешната тренировка или по време на бизнес пътувания. Нещо повече, часовникът изглежда страхотно, а дизайнът му може да се променя чрез избор на редица цифрови дисплеи, каишки или верижки. Както мъжете, така и жените ще бъдат изумени от възможностите на този часовник.
В България Huawei Watch може да закупите от магазините на всички мобилни оператори и големите търговски вериги,
 
###
За Huawei Consumer Business Group
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки повече от една трета от световното население. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком индустрията и е посветена на това да предоставя последните технологични развития на потребителите по света.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване